• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Roza_ mój K to dosłownie wszystko zrobi :szok: i wstyd się przyznać, ale wydaje mi się, że lepiej i smaczniej ode mnie :zawstydzona/y: Ja to może nie tyle nie potrafię, co po prostu nie cieszy mnie to jakoś :baffled: Jedynie ciasta lubię piec :tak: A K ma to po mamie, bo jest kucharką, więc pewnie wyssał to z Jej mlekiem :-)

reklama
Roziu ja to już nie w temacie pieluch niestety:-( nie pomogę, no ale ty porównuj ceny kochana i jak coś to podpowiesz:-) mam nadzieję że kiedyś się przydadzą:tak:

Paula no ja tez nie mam radochy z gotowania, ale za to jeść uwielbiam:-D ciesz się kobieto:-p

Tata mojej przyjaciółki non stop siedzi w kuchni, ale jak gotuje i piecze....:szok: głowa mała

JA nie mogę narzekać na mojego P bo on naprawdę umie gotować tylko problem w tym że mu się nie chce i mówi że moje mu lepiej smakuje :-D ale jak trzeba to oczywiście stoi ze mną nad piecem :tak:
a co do pieluch to ja mam już chyba z 6 mega paków kupionych pampersów w 4 rozmiarach zapasy zrobione ;-)

Roza_ cieszę się cieszę ;-) mój tata nigdy nie gotował i nie gotuje, jedynie odgrzewa :-D dlatego też dla mnie było to doświadczenie jak z innej planety :-D

edit.:

LiLuu a Twój P jest z hanysowa?

no ja nie mam zbyt wiele, ale wiecie... liczę na to,że goście przyniosą :-D:-D:-D i nadal nie wiem jakie zapasy mam zrobić z tych małych rozmiarów...

A co do gotowania, to ja musiała mojego m uczyć, ale długo z nim walczyłam, bo nie chciał :-)

reklama
Roza w sumie to tak jakoś samo wyszło, bo to było w nowy rok :-) Miałam rosół zrobić, ale jakaś taka nie do życia byłam (nie wiedzieć czemu :-) ) I powiedziałam,że nie dam rady, więc on stwierdził,że ja mu będę mówić co ma robić, a on będzie robił i tak posżło :-) Zaczął od rosołu i powiem Ci,że pyszny był :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry