• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
witam wieczorową porą

ja dzisiaj zrobiłam sobie dzień poza domem. wyszłam z młodym o 11 a dotarłam o 18. a co tam. Olek lubi takie wyprawy bo przespał 3 godziny, raz tylko domagał się jedzenia a tak zwiedzał z mamusią świat :-D

wróciliśmy szybka kąpiel, jedzonko i już śpi mój podróżnik. a ja wykorzystałam czas i poprasowałam. teraz jak jest Oluś to pralka chodzi codziennie a ja nic innego nie robię tylko prasuję :dry:

liluu już ostatnie dni z brzuszkiem. naciesz się bo będzie ci brakować mimo iż teraz jest ciężko

lori no tempka hop do góry a my zaciskamy Kciuki

jane widzę że nadal sportowy duch w tobie. zazdroszczę. ja tylko spacerki z młodym zaliczam i to cały mój ruch

Hej dziewczynki :-)

Wczoraj mnie nie było, bo cały dzień załatwialiśmy różne rzeczy i jak wróciliśmy wieczorem, to padłam...

Co tam u Was??
My dziś załatwiania ciąg dalszy i usg mam :-)

Miłego dnia życzę :-)

Lilu kochana ale się Lily spodobało w brzuszku :-D

Rozia to trzymam kciuki za usg i dobre załatwienie spraw:)

ja byłam wczoraj na badaniach bo nie robiłam jeszcze :) i zobaczymy co to będzie.....

dziewczynki jakie plany na sylwestra?

Witam sie i ja - wczoraj zabiegany dzien a nic nie zalatwione wiec w poniedzialek powtorka z rozrywki - taki zabiegany koniec roku.
DOMISKA - GRATULACJE
ILONKO - relax take it easy :happy:
LORI - kciuki zacisniete
ADA - planu na sylwka nie ma bo jak ostatnio planowalismy to kiepsko wyszlo - znajomi mieli stluczke i musialam po nich jechac i odwozic do domu a potem szybki szampan picolo w domciu bo juz Anecia byla w brzuszku i tyle, w tym roku stawiamy na zywiol

Witam drogie panie

ja tradycyjnie właśnie wstałam :-D

a co do Lily to już mi brak słów :wściekła/y: jeżeli jeśli jeszcze raz ktoś zadzwoni i zapyta czy nadal dwa w jednym ro rozwalę telefon o ścianę :angry:

Dominika gratuluję szczęściara z ciebie :tak: miałaś termin po mnie a już tulisz synusia zdrówka życzę

Rozia za USG i rabaty :-D

Marta Losiczka Roszpunka Lori Paula gdzie jesteście??

Ada ja mam chyba najlepsze plany na sylwestra Porodówka i wywoływanie Lily :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Witajcie dziewczynki :)
Oj tak Lilu Twoich planów sylwestrowych żadna z Nas nie pobije hehehehehheh
Ada a jak się czujesz?
Ciekawe jak nasza Katy? wie któraś cosik?

ja dziś w pracy jutro pewnie coś zrobię na sylwka bo w pon od rana w pracy a potem do końca sami jezcze nie wiemy jak będziemy go spędzać dopiero się klarują plany a raczej ludzie określają

hejka :)

ja dziś przebudziłam się po 4ej i do 6ej nie spałam:dry: ale potem chłopaki dały pospać do 10ej więc w sumie wyspana jestem ;)
teraz kawka, ciacho i zbieramy siły na porządki:-D

Lilu hahha no Twoich planów sylwestrowych nikt nie przebije :p
Rozia kciuki zaciśnięte ;) niech wszystko idzie po waszej myśli ;)
Agnes piękne z was włóczykije ;)

do D dziś dotarło...że zaczynamy zbierać sprzęty dla małej..i w szoku jest:-D niby wie że trzeba, zadowolony że rozłożyłam zakupy na raty..ale w szoku i tak jest, że to już:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry