• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

a ja właśnie pojadłam pierogów :szok: mam dość

Dziamuś tak to jest czas leci nieubłaganie i nic nie zmienimy ja też jak dziś pamiętam jak spotkałam mojego P a tu już 7 lat minęło albo test ciążowy i proszę Lilusia na wylocie :)
a u ciebie najfajniejszy czas teraz bo przygotowania są naj

Ostatnia edycja:
reklama
Same przygotowania póki co nie dają sie jeszcze we znaki :) myślę że bliżej dadzą popalić :) Wspominałam Wam chyba że wystrój będziemy mieć czarno-biały - w sukience wstawki też będę miała cz-b stad też zaproszenia takie planujemy. Miałam robić sama ale jak widzę ceny a allegro i przeliczyłam koszty materiałów plus bezcenny czas to stwierdziłam ze odpuszczam i bierzemy takie : (nr7) PROMOCJA - ZAPROSZENIA ŚLUBNE- ŚLUB - KOLORY (2877533098) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ostatnia edycja:
dziama - a z jaką kokardką wybrałaś? ... zaproszenie śliczne i oryginalne :tak:

witamy Piotrusia po drugiej stronie !!!

Liluś
- dzielna jesteś bardzo :tak::tak::tak: ... ja juz bym dostała kociokwiku i musieli by mnie zawieść do wariatkowa :sorry2:

reklama
Dziama - u nas w porządeczku z Kubusiem, dzieki. Zaskakuje mnie predkość pozyskiwania przez Niego nowych umiejętności.

Od wczoraj jak położę go na kołdrze (na podłodze) to juz sie kreci w koło, tzn. z plecków na brzuszek i z powrotem, taki kołowrotek sobie robi. Do tej pory tylko z placków na brzuch, poleżał trochę, a jak już mu się znudziło, to zaraz płacz (mamo ratuj). A wieczorem jak małego położyłam na tapczaniku Alinki na poduszce obok siostry, to łapał za kołdrę i podciągał się do siadu. Zdolna bestia!!!

Ale póki co dzieciaki zdrowe (oby tak dalej). W poniedziałek przylatują juz do nas goście (chrzestni) i zostana 2 tyg., a reszta gości dotrze 4 stycznia. Właściwie wszystko ustalone - tzn. teraz właśnie mąż ustala jeszcze z menagerka restauracji menu i wsio gotowe. Z proboszczem umówiliśmy się, że przełoży nam chrzest na pół godzinki wcześniej niż jest normalnie i potem zabieramy go ze sobą na obiad do restauracji.

A Ty juz tez w wirze przygotowań. Ale to fajne jest. 2 lata temu też to przerabialiśmy, tylko, że my nie mieliśmy tyle czasu co Ty na przygotowania. 24 stycznia byliśmy w tutejszym USC na rozmowie i "zaklepaniu" terminu, a ślub był 26 kwietnia.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry