• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Hello ;-) K pojechał do domku, więc mam chwilę aby nadrobić zaległości zanim ja wybiorę się jutro do Niego :-D

LiLuu jestem, jestem
:tak: wiesz jak jest u mnie K, to albo On siedzi na lapku, albo robimy gdzieś coś razem, więc nie mam kiedy zaglądać, a i nocek nie miałam zbyt wiele w pracy, żeby się odezwać :dry: na dniówce się nie da, bo mamy tyle ludzi, że nie mam nawet czasu się podrapać, cały czas ktoś coś chce :wściekła/y:
Dzisiaj idę na nockę, jutro jedziemy do K na Sylwestra z rodzicami, tak więc będę znowu bardziej odstępna po Nowym Roku
:tak:Trzymam kciuki Kochana, żeby Lily w końcu zdecydowała się na wyjście, niekoniecznie zmuszona do tego :-)

Domiśka chyba raczej się nie znamy, ale również GRATULUJĘ
:-)

Dziama na jednym z wesel w naszym Hotelu Panna Młoda miała wstawki w sukni czarne, makijaż też raczej ciemny i czarne buty, dodatki wszelakie również były czarno-białe i powiem Ci, że dokonaliście świetnego wyboru, bo bardzo ładnie to wyglądało
:tak:

Chciałam się pochwalić, że moja koleżanka (swojego czasu nawet przyjaciółka) urodziła w Wigilię córeczkę- Karolinkę :-)

Buziaczki dla wszystkich :*

Paula no tak wszystkie rodzą tylko nie ja :crazy: a moja panna nigdzie się nie wybiera a szkoda no cóż sama tego się prosi jutro ją wyciągną ;-)

Sylwia z kąd ja to znam ;-) też tak kiedyś mieszkałam na kupie ale na szczęście to już przeszłość

halo laseczki!!!
melduję się i ja!!!

liluu będzie dobrze!!! pewnie pójdzie gładko i nie zdążysz nawet napisać posta z komóry ^^!!!
domiśka serdecznie gratuluję!!! mam nadzieję, że z Tobą i dzidziusiem wszystko w porządku!!!

ja to sylwka spędzę chyba z Wami... siedzimy w domu i na dobrą sprawę nie mamy nawet szampana... w ciąży na 99.99% nie jestem i mam ochotę się napić i to nie mało... tylko potem zawsze ląduję z głową w muszli :zawstydzona/y:

nie imprezujące, siedzące w domu, nie będące w ciąży zapraszam Was!!! zabalujmy jutro w tę ostatnią noc 2012 roku razem :-D

ciężarówy też dopuszczone, ale ofkors bezalkoholowo!!! :cool2:

Valky jakby co to ja się piszę :) bo jak Lila jutro nie wyjdzie to ja się załamię :no: więc impra będzie wskazana

Paula już nawet nie wiem co napisać w sensie jak się czuje bo czuje się tak sobie jestem ciężka jak wieloryb :(
gruba jak słonica :( sfrustrowana :( ciągle głodna :( sama nie wiem czego chce :( boje się jak diabli tego wywoływania :( w dodatku strasznie samotna ( chociaż to akurat głupota bo mam P zawsze przy mnie ) ale tak się czuję

reklama
liluunia to normalne na tym etapie ciąży!!! jestś zmęczona masz dość, chcesz już mieć dziecko a nie obwód tali jak orbita księżyca wokół ziemi... hormony wariują a porodu niet... echhh... skąd ja to znam...

paula wsiadaj w auto i będziesz u mnie nad ranem :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry