• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Liluu - nie spałaś, bo myślałaś o tym co przed Tobą. Nie bój się, przecież od początku było wiadomo, że dzidzia musi kiedyś opuścić Twój brzuszek. A juz lada moment przytulisz swoją kruszynkę (tak jak ja swoją, choć jeszcze łobuz nie śpi) i wycałujesz.
Ja swojego synusia tez bym mogła tak przytulać i całować, a on się tylko cieszy i uśmiecha do mamy.

Wszystkim staraczkom tego życzę w przyszłym roku - Losiczko Tobie też!!!! I najlepiej córci.

lilu czekamy na mała , trzymam kciuki za szybki poród :-D

ps, chciałam od razu zyczyc udanej i szampańskiej zabawy sylwestrowej oraz szczesliwego nowego roku, niech nowy rok przyniesie same słoneczne dni, rok 2012 sie konczy tak wiec zostawmy wszystko za soba i nowy rok 2013 powitajmy raośnie pełni sil i nadzieji aby był jeszcze lepszy od poprzedniego ::

mój pawełek konczy 5 miesiecy !!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Katrina wiadomo ze dzidzia musi w końcu opuścić moj brzuszek :sorry2: Ale jako mama wiesz także o niebezpieczeństwie jakie niesie ze sobą poród malenstwa wiem głupie te moje myśli ale są :blink:

Ilonko :) wielkie buziaki dla Pawcia No i Jaska żeby nie był zazdrosny o brata :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry