Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
,jesteś silna babeczka a cud w brzuszku wynagrodzi wszystko:-)! ja i zdrowa dzisiaj jak czarownica,zła jestem jak cholera,tylko mi miotłe wziąść w rękę i lecę na sabat! małżonek zachorował akurat jak ja mam owulkę i nie mam go jak zmolestować
.mogł zachorować po owulce,ale nie...akurat teraz! wredna jestem,wiem,wiem,dlatego mi do czarownicy bliżej niż Tobie,bo Ty bidulko chora i wymęczona,a ze mnie ze złości jedza wychodzi
. no a Twój G. ma piękne plany!:-):-):-)!!! uciekam do pracy,odpalam miotłę i lecę! buziaki i miłego dnia!

ze ty chyba jako jedyna jeszcze sie nam nie objawilas
....na g oczywiscie;-).........a i Róża też ..............więc czekam......
ktora sie rozrabia 1:10 i tym dzioba przeplukal ....................przypalil sobie dziubek lekko mowiac 

.......a jaki jest twoj naturalny??? Co do wyznania G to w koncu stanął na wysokosci zadania
.........czas zatroszczyc się o swoją rodzinę ;-)

Bo jest zachrypnieta ale jutro lekarz tak ze zobaczymy co i jak.
Zawsze pierwsze razy są dla malenstwa najgorsze potem juz jest lepiej
Kiedy wracasz??

akurat lato bedzie ... pogoda cudna na takie uroczystości ,,, potem sesja z dziećmi w plenerze :-):-):-):-):-):-):-):-):-) pomyśl 

ja sie pisze za starszą i jednocześnie na chrzestną Oksarka jak coś hihihi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

no ale to pod jakimś znieczuleniem sie rozumie ?? 

kombinuj z blondem bo wyglądasz w tym kolorze cudnie 

do zakochania wręcz :-):-):-):-):-)

a Pawcio ??? tradycyjnie poczuł dwórek i od razu poszedł spać 
:-):-):-)