Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

.Lori masz rację,postaram sie wczesniej zadzwonic do kliniki i umówic mażulka,zwłaszcza że nie stawia oporu
.Kochane mam prosbe gdybyście mogły zerknąc na mój wykres,bo nie kumam czy miałam owu czy nie? w programie,który mam sciagniety z netu zaznaczyło mi owu 10 stycznia,ale według mnie ta tempka jest o wiele za niska
,nigdy tak niskiej nie miałam zawsze skakała po owu do 36,60 minimum...ale faktycznie 11 i 12 napieprzały mnie okropnie oba jajniki na zmianę,więc sama nie wiem,więc wolę poprosić o radę mądrzejszych! dziękuję za wszelką pomoc,miłego weekendu!!!
.......troche sie byczę ale pasuje w końcu wstać i coś zrobić
........tato w miarę jako tako się czuje, brat po trzeżwemu przyszedł przeprośić ale żeby nie poszło mu tak łatwo dałam mu odczuć że coś się zmieniło w naszych relacjach......

......bo widzę że nie jestem na bieżąco....muszę ponadrabiać
odpukac tak mam do dzis :-)

mi nie brakuje