• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Marysiu- no tylko czekac jak pojawi sie kolejny suwaczek Tak tak ja juz odliczam dni , które strasznie sie dluza teraz....
Truskaffka- ja tez dołanczam z kawusia:happy:

Trzymajcie kciuki za mnie dzis , mam stresa przed wizyta:dry:

reklama
liluu- jakos tak mi dzis dziwnie sie idzie do tego lekarza nie wiem czy to przez to że ju zkoncówka czy jak? Ale wierze ze jest dobrze,bo skoro do tej pory było superasnie to dlaczego mialoby sie z chrzanic:confused:
A jak tam Twoja pannica

Hello :-)
U mnie też pogoda cudaśna dzisiaj- nareszcie
:tak:

Ewirut kciuki za wizyty i czekam na info :* ale tylko pozytywne!
;-)

Joasiu wszystko będzie dobrze
:tak:

Roza
zazdroszczę
:sorry2:

Lori mam to samo „zboczenie” co Ty jeżeli chodzi o artykuły szkolno-biurowe hahaha
:laugh2: Wszystko podoba mi się w takim sklepie :zawstydzona/y:
Jak po wakacjach? :confused:

Marysiu ciekawe czy czarny bociek oznacza to samo co ten bardziej… „normalny” ?
:-p

Sylwia wiem, że to średnio możliwe, ale mimo wszystko miłej pracy
;-)
Wszystkiego co najlepsze dla Oliwki z okazji 3 latek :*
tort-tort-dla-dziewczynki-GALLERY_MAI2-27699.jpg

Miłego Dnia Babulce :*

Załączniki

• tort-tort-dla-dziewczynki-GALLERY_MAI2-27699.jpg
    tort-tort-dla-dziewczynki-GALLERY_MAI2-27699.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 49
Wróciliśmy z zakupów, ale mam obiad zaplanowany na najbliższe dni i mam spokój... :-) bo najbardziej nie lubię wymyślać :-)

Co do zakupów, to ja lubię wszystkie oprócz ciuchowych :-p

Bociek, to bociek :-) No może Marysia na karnację uważaj ;-)

Lori a Tobie jeszcze czegoś brakuje, czy wyprawka już gotowa?? :-)

Liluuu jak nasza mała Gwiazda??

Sylwia jeszcze raz 100 lat dla Oliwki :-)

Truskafffka to jest takie urocze, jak chłopaki tak fajnie reagują na takie maleństwo :-) Jaqk teraz byłam u mamy, to była też moja siostra z 10-letnim synem i jedo kolegą i też fajnie z Bianką się bawili :-) I że taka urocza jest i w ogóle ;-) najbardziej zaskakuje mnie mój siostrzeniec, bo to jedynak i jedyne dziecko do tej pory w naszej rodzinie i w rodzinie jego taty, a super się odnalazł w nowej sytuacji :-) I w ogóle zazdrosny nie jest :-)

OLIWKO STO LAT :-D
PAULA - oddam bocka w dobre rece :-D reflektujesz ? Nie dakje gwarancji czy nie oznacza czarnulatka czy mulatka :) ja bym z checia przygarnela kolejnego maluszka ale wiecie jakie obciazenia genetyczne nad nami wisza wiec z tego wzgledu podziekuje - moj m byl przerazony jak odkryl iz to bociek :szok:
Takze dziewczynki ktora chetna bociek jest Wasz :-D:-D:-D

reklama
Rozia - praaaaaaawie wszystko :) ... właśnie mąż pojechał do paczkomatu odebrac torbę z wózka :-) ... zostaje apteczka dla Lilusi i rzeczy do szpitala dla mnie ;-) ... chwilo skupiałam się na pokoju dziecinnym bo on pochłonoł dużo kasy. Dzisiaj jest plan go skończyć a od jutra moge wchodzić z rzeczami i dodatkami. Czekam jeszcze na przesyłkę bo robiłam kilka rzeczy na zamówienie z tekstyliów bo nic mi się nie podoba.

Paula - po wakacjach jestem zmęczooooooooooooooona :confused2: ... i najbardziej dobija mnie ten bałagan w salonie bo chwilo mam w nim wszystkie rzeczy z pokoju Matusia.

chyba miałam dzisiaj pierwszy skurcz przepowiadający, leżałam sobie grzecznie na lewym boczku i ucinałam drzemkę a tu przyszedł taki ból z kręgosłupa, zabolało chwile i przeszło :confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry