• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dziewczyny dziekuje za troske:tak:
Tak jutro ide do gina:tak:
Nadal cisnienie niskie(ale u mnie to normalne zawsze takie mialam) mrowienie nie ustepuje, cale przed poludnie przespalam!!
Dziwne to dla mnie bo lekarz pierwszego kontaku kazal mi pic jeszcze wiecej wody jak ja do tej pory wypijalam ponad 2litry dziennie, to co ja mam zyc tylko o samej wodzie czy sokach?
Tyle dobrego , że dzis nie musialam gotowac obiadku bo zostal jeszcze wczorajszy:happy2::-p

reklama
Hello ;-)

Pogoda u mnie tak ogólnie do dupki niestety
:baffled: jedynie co to w niedzielę po południu poświeciło słoneczko i było ciepło :tak:

Roza gratuluję ruchów
:tak:

LiLuu jaka to ulga, że Lily tak smakuje jedzonko
:tak: teraz tylko trzymać kciuki żeby zaczęła jeść większe ilości ;-)

Truskafffka ale Amelka ma fajnego starszego brata
:cool2: Strasznie fajnie to wszystko się czyta :tak:

Ewirut
jak się czujesz?
:confused:

Miłej nocki dla wszystkich :*

Hej babeczki
U nas dzis piekna pogoda już jest piekne , wiec chociaz raz jak gdzies mam jechac moze nie bedzie padac...
Mam dzis lekkiego stresa przed tymi wizytami. Ale juz nie moge sie doczekac kiedy zobacze swojego Bartusia i dowiem sie jaki jest duzy :) Zaraz musze ugotowac obiadek i ogarnac domek , bo cale po poludnie mnie nie bedzie!!
Miłego dnia!!

hej laseczki..
melduje sie ze zyje i ze wszystko ok.:-):-)
caly czas was czytam tylko weny brak..
.24 -go mam badania prenet.wiec juz troche panikuje..:-(
a tak ogolnie to nic sie nie dzieje corcie w domu to dnia brakuje..
zakupy do szkoly..:-):-)
dzis zmykamy do mamy...wiec milego dnia

reklama
Witam:-)

rzeczywiście cichutko:tak:
zazdroszczę wam pogody, u mnie znowu chłodek i brak słońca:baffled:

Marysia no też myślę że hormonki:-) a Wy ładnie pospałyście no no:-D

Paula dzięki:-) cudowne uczucie znowu poczuć ruchy maleństwa:-)

Ewirut daj znać co po wizycie:-) i ilość wypijanej wody:szok: ja w życiu tyle nie wypiłam a co dopiero jeszcze więcej, pękniesz hihi albo twój pęcherz;-)

Joasia w ciąży jesteś??? o kurka ale nie na czasie jestem:zawstydzona/y: powiedz który tydzień:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry