• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Witam :-)

My już w domku :-) Ale weekend aktywnie spędzony,że nawet nie miałam kiedy wejśc na bb i teraz na pyszczek padam, także melduję tylko,że żyję i jutro się stawiam na dłużej :-) Zwłaszcze,że pogoda nie zapowiada się zbyt dobrze...

Tymczasem spokojnej nocki :-)

Roza - tak jutro ide do lekarza rodzinnrgo po skierowanie do endykrynologa to od razu zapytam co to moze byc:confused: Ale powiem, że nadal dziwnie sie czuje:dry: Na twarzy czuje jakbym miala stado mrowek i czuje sie cala opuchnieta, a jedyne co mam opuchniete to tylko leciutko palce u rąk:szok: Jutro zapytam co to moze byc ,chyba bedzie wiedziala co mi doradzic , a jak nie to we wtorek mam wizyte u gina wiec tez zapytam.....
A jak tam twoje samopoczucie ? mam nadzieje ze mdlosci minely i teraz cieszysz sie pierwszymi ruchami dzidzi!! A juz wiesz co bedziesz miala synka czy corcie?

Kurczy u nas ta pogoda daje się we znaki :( a tu końca nie widać :baffled: Żeby chociaż noce były chłodne a tu w nocy potrafi być 26 stopni buuuuu

ewirut i jak się czujesz?

Byłam dzis u lekarza rodzinnego, moje cisnienie jest niski 105/50 wiec wczoraj to nie byl skok cisnienia , a dzis czuje sie tak samo mam mrowienie twarzy, lekarz kazal mi jeszcze wiecej pic wody:szok:

U nas cos sie chmurzy nie jest za ciekawa pogoda:no:
Ide zaraz robic obiadek a potem bede odpoczywala bo nie jestem w stanie nic robic nie mam sily:no:
Miłego dnia:-)

Ewriut- kurczaki dziwnie a miałaś już tak wcześniej??? co dziś serwujesz? j dziś zwolniona z gotowania bo w pracy do 22
Rozia- pytałam już wcześniej ale musiało ci umknąć? Wy macie tako o ile pamietam? który model??? kol chce kupić i chciałam zapytać jak ci się sprawuje.
Róża- jestem mega ciekawa kto w brzuchu siedzi- masz jakieś przeczucia?no i dziewczyny pytały ja ponowie pyt imiona wybrane? Co do Majki to na pewno się wszystko ułoży tylko czasu potrzeba
Truskawka- ten Twój Mati to w ogóle ewenement :)
Lilu- jak dziś nasz niejadek? u Nas kochana też pogoda do bani ;/

jak tam u Was po weekandziku?? my byliśmy u teściów było całkiem miło aczkolwiek trochę się wkurzyłam bo chyba mi się zwalą na przyszłą sob ;/ wszystko super niech przyjadą tylko ja mam im na wtedy zaplanowane gosci zaposzeni i jeszcze jak oni przyjadą to nie wiem gdzie ja tych ludzi zmieszczę....no ale pożyjemy zobaczymy:)

Hej:-)

Witam się, ale coś dzisiaj jestem przybita, zupełnie bez powodu:sorry:

Ewirut to może dlatego się tak czujesz, ciśnienie bardzo niskie kochana, pytaj jeszcze jutro gina swojego:-)
Ja się czuję dobrze :-) mdłości prawie nie doświadczyłam, jedyne co to brzuszek rośnie w zastraszającym tempie:-) no i często zgaga dokucza:tak:

Jak byłam z Mają w ciąży to aż takiego brzuszka nie miałam, w ogóle był mały:-) Wczoraj wyciągnęłam swoje spodnie ciążowe i kurka już są dobre:sorry2:

Dziama no nie mam żadnego przeczucia:tak: a ciekawa jestem że ho ho, no i mąż nie może się doczekać aż będzie wiedział:-). Ja tam całą niedziele przebimbałam hihi.

Liluu 26 stopni w nocy:szok: nieźle, a u nas ...szkoda gadać.

Lori musiało mi umknąć...:zawstydzona/y: Tak mam tako baby heaven line. taki
TAKO 3w1 BABY HEAVEN LINE ALU nowe kolory 2013/14 (3366648437) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tylko tu nie ma koloru mojego.
Ogólnie jestem zadowolona, aczkolwiek ma swoje wady...
+ gondola jest duża
+ lekko sie prowadzi
+ ma spory kosz
+buda w spacerówce cicho chodzi i lekko ( przy gondoli tez w sumie cicho \, ale trzeba przyciski 2 nacisnąć )
+ łatwo zdejmuję się gondolę,żeby zamontować np. fotelik

- można podnieść położenie dziecka w gondoli, ale żeby było stabilnie, to jest za wysoko, a jak troszkę niżej jest dziecko, to trzeba cos podłożyć,żeby nie opadło dziecko (jakoś pokrętnir to napisałam, ale chyba wiesz o co chodzi?? jesli nie, to postaram sie to jakoś sensowniej napisać :-) )
-jak zamontujemy spacerówkę, to ciężko się do kosza na zakupy dostać
No i torba mogłaby byc troszke większa, ale ogólnie jestem z niego zadowolona :-) Ma pompowane koła i na wertepach ma dobrą amortyzację :-) Jak jeszcze kolezanka ma jakieś pytania, to pytaj, bo nie wiem co ją konkretnie interesuje...

reklama
Dzien doberek - a my dzis pospalismy do 10.40 z malutka, bo zrowkowicz zapragnal powakacjowac jedna ( narazie) noc u dziadkow wiec jeszcze jestesmy tylko we trojke ale mnie juz sie teskni za syniem choc jest tylko 2 km dalej.
EWIRUT - to dobrze ze cisnienie sie unormowalo, a mrowienie to pewnie wynik tego ze dzidzia uciska na coraz wiecej zakonczen nerwowych.
ROZA - uroki skokow nastrojow ciazowych :-D
LILUU- u nas dzis chlodniej, zaczyna byc czym oddychac.
DZIAMA - pozytywne nastawienie i weekend bedzie ok :happy2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry