• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Ewirut to udanego spotkania ;-)
Oj jeszcze troszkę, coś czuję, że jeszcze dobrze się nie obejrzymy, a Ty będziesz miała Bartusia po tej stronie :tak: Ciekawe czy intuicja mnie nie myli :confused:

edit.:

Ciekawe jak tam Bianka na basenie :-p

LiLuu jak tam LiLy się trzyma w te upały? :*

Macie jakieś info od Roszpunki? Dawno się nie odzywała...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kurcze biedulinka malutka... Zapowiadają w ogóle jakieś ochłodzenie?
A co Ty, w ogóle nie jestem gotowa :-p chociaż w sumie tylko się spakować na szybko i będę gotowa :-) kosmetyków kupować też nie muszę, bo mam zapasy w domu, także pełen luzik :tak: Mam tylko nadzieję, że będzie fajnie ;-) Ale z drugiej strony, nie ważne gdzie, ważne że z Puzlem :-) i grunt, że będzie ciepełko i morze <3

Dziewczynki jestem :-)

Dopiero teraz, bo po basenie wpadli do nas znajomi na grilla :-)

A na basenie nie poszło tak łatwo, bo najpierw nie mogliśmy trafić na ten basen i jeszcze gps nam zaczął wariować i ja sie już wkurzyłam, bo koleżanka już czekała... i chyba się to moje podenerwowanie udzieliło Biance, bo jeszcze zanim weszliśmy na basen, to zaczęła ryczeć... Co popatrzyła na moją koleżankę, to płacz... A kilka dni wcześniej Asia była u nas i było wszystko ok :baffled:
W każdym razie jak weszłyśmy na basen z rykiem... troszkę się uspokoiła jak ją do siebie przytuliłam, ale jak chcieliśmy troszkę z nią się pobawić, to był płacz... Także nie było meeega tragedii, ale tez nie było radzości... Spróbujemy w czwartek jechać, ale do południa jak bianka będzie wyspana i będzie miała dobry humor :-) Bo dziś byliśmy uzależnieni od koleżanki... Zobaczymy... Mam nadzieję,że pójdzie nam lepiej :-)

Paula, ewirut - jaki urlop, taka walizka... ja w czerwcu ubiegłego roku też z walizkami i to dwoma do szpitala "na wakacje". # dni "urlopowania" i wróciłam do domu nadal z dwiema torbami plus jeszcze jeden malutki człowieczek z nami wrócił - aż mnie naszły wspomnienia, tak niedawno to było, a juz tyle czasu minęło

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry