• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Liluu w sumie to nic :-* Najpierw martwiłam się Bianka, później weekend dość intensywny, a po weekendzie jakos tak oklapłam... wczoraj chyba było apogeum, bo wkurzało mnie wszystko... Ale dziś już lepiej jest..

Rozia to witaj w klubie...też mną ciska:-(

Bashi GRATULACJE:-):-):-)

Liluuu znowu zaczął się brak cierpliwości kiedy czekamy na test ehhh oby szybko wyszedł:-)

A mnie bierze chorubsko:-(:-(

Dzien dobry
BASHI - GRATULACJE
LILUU - teraz czas na Ciebie :)
Ja uciekam do apteki po syropek na kaszel i sol fizjologiczna bo musze mala poinhalowac, dostala rano biegunki i temp 38'5 do tego kaszle juz 2 noc z rzedu eh ale za to od 3 nocy nie mamy juz smoczka i to bez zadnych placzow jak to bylo u Darusia :-D noi biegamy juz na calego :-)
A Darus z ospa jeszcze ma posiedziec do poniedzialku w domku a wtorek juz wraca do zerowki :happy:

reklama
A w sutku ma guzka i sie martwiłam po wizycie czwartkowej, bo miałysmy skierowanie do endokrynologa, ale na drugi dzień dzwoniłam do lekarki i mnie uspokoiła, bo to prawdopodobnie nic takiego.

Roza ;-) Mnie już dzis lepiej :-) wczoraj wyładowałam wieczorem frustracje i mi przeszlo :-) No i w miarę wyspałam się, aczkolwiek pogoda jest taka,że znowu spac mi się chce :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry