• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Najgorsze jest jak rodzice słyszą od innych ludzi tekst: "Nie krzywdźcie dziecka!!! Zastanówcie się jeszcze !!" masakra !!! Ok, wiadomo,że nie wszystkim musi się imie podobać i nie wszystkim będzie, ale nie przyszłoby mi nigdy do głowy takimi tekstami wyjeżdżać... Mnie jak sie imie nie podoba, to po prostu nic sie na ten temat nie odzywam i już.. A nie jeszcze rodzicom przykrość robić !!!

My mamy kilka bo w tradycji mojego m jest tak ze faza ksiezyca/slonca w dniu urodzenia dziecka decyduje o pierwszej literce imienia..wiec my wybieramy z kazdej literki jedno imie dla chlopca jedno dla dziewczynki :)

Bashi to u nas byloby ciężko z taka tradycja, bo my ledwo zybralismy imie dla córeczki :-)

A dla chłopca póki co jest Borys, ale mnie sie ostatnio takie stare polskie zaczęly podobać, typu Gniewko, Mieszko :-) Zobaczymy co z tego wyjdzie :-) A jak się druga corka urodzi to nie wiem jak będzie miała na imię ... Może Laura, bo Bianka poczatkowo miała być Laurą...

Biapl mam koleżankę Sarah :-)

Joasiu Natalka to moja faworytka dla dziewczynki :tak: albo Laura :blink:

Rozia Borys- mega rozrabiaka :-) Ale fajni chłopcy rosną pod tym imieniem :cool2:

Zgadzam się też z Katriną :tak: poza tym, że imię ma się podobać rodzicom, ważne jest również aby dziecko nie miało później problemów ze strony rówieśników...

LiLuu ten Noel fajne :tak:

Bashi a wybieracie hinduskie imiona, czy różne? :blink:

Mi się dla chłopca podoba Szymon :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry