• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Co to Leili...strasznie podoba mi sie to imie. Ale mezu moj powiedzial ze w Indiach to imie jest popularne jako pseudonim dla prostytutki :O wiec juz sobie je z glowy wibilam..

reklama
Mysle ze ludzie ktorzy nie maja stycznosci z Indiami itd moga nazwac tak coreczke bo imie sliczne...ale ze my zamierzamy odwiedzac Indie dosc czesto to nie chce zeby moje dziecko bylo zle kojarzone

Liluu - koleżanka z bramy (w Pl) mieszkała długi czas w UK, dała córeczce na imię Lejla. W UK było OK, normalne imię, dość popularne, ale jak wróciła do Polski - życie napisało taki scenariusz, to jest traktowana jak inna przez dzieci. Trzeba brać pod uwagę jak się dziecko będzie czuło z imieniem. Bo zmienić w razie czego będzie je mogło po osiągnięciu pełnoletności - a przez naście lat masz przesrane życie. Dzięki.
Tak było m.in. z imieniem Isaura - mamusie się naoglądały serialu i nastała era dziewczynek o tym imieniu, czy chłopców o imieniu Leocio...

jestem :-P skonczylam moj kocyk.. az sie pochwale:-P:-P jest bialy z rozowym wykonczeniem..musze jeszcze polar kupic i dac zeby kumpela mi podszyla..:-P teraz moze sie wezme za buciki- ale poczekam na natchnienie

Załączniki

• 1385749042366.jpg
    1385749042366.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 37
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry