• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
LiLuu jak deser? :-)

Joasiu trzymaj, trzymaj ja tam dotrę do Ciebie i przywiozę tego zaległego kuriera, co Ci kiedyś podprowadziłam :laugh2: Może jeszcze ma pakunek :-p a jak nie to chociaż posprząta :laugh2:

Paula- trzymam:-P
a co do kuriera to w piatek mialam dostac posciel do lozeczka:-):-) i co ?? i znowu zes go podprowadzila bo nie dotarl..:-P:-P rozumiem jednego ale dwóch :-P:-P

Lilu- hello..moze wystarczy tych deserkow:-P:-P

a ja m wyslalam do sklepu po loda :-P ( bez skojarzeń ) ;-);-):-P:-P truskawkowego :-):-)

Dziewczynki my dzisiaj bardzo grzeczni jak narazie bo lilutek ciagle nie spi :-D Ale zaraz ziemia sie bedzie trzesla

milego wieczorku wszystkim nie pijcie za duzo i nie jedzcie za duzo bo wam w tylki pojdzie :-D:-D:-D
Dobranoc

A ja sie pochwale...kupilam se nowa pralke,bo w starej pompa wysiadla...n i jest suuuper ta nowa;)moze pieprznieta jestem,ale ciesze sie jak dziecko...potraktowalam to,jako prezent z okazji powrotu do pracy,zeby mec wiecej motywacji do niej chodzic;)

Biapl ja sobie kupilam kilka tyg temu nowa pralko suszarke tez sie cieszylam jak dziecko :tak: Tak ze spoko rozumiem cie ;-) A jaka masz marke bo ja LG i powiem ci ze jest bombowa

reklama
Joasiu przywiozę Ci ich obu :-)
O jaaaaaaa truskawkowe lodyyyy :szok: Szkoda, że tego nie przeczytałam zanim pojechałam po rodziców, bo bym do sklepu podskoczyła, a teraz to już dupa :baffled:

LiLuu trzymajcie się twardo :laugh2::-):rofl2:

Biapl widziałam praleczkę, super :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry