• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dzień dobry moje drogie :-)
Katy no tak jak coś trzeba to w "czasie " poprzewozić bo na raz raczej by sie nie dało !!!!!! ale to dobrze, zbieraj, kupuj, planuj budowa sie skończy to wprowadzicie sie na gotowe już ;-) a tak jak mówisz jeść nie woła :-) ta godzina a TY juz sie obrobiłaś :szok: mmm..... ja tez jak Karolina uwielbiam kiszoną !!!!!!!!!!!!!! tzn nie ciągnie mnie teraz do kwaśnego ale kapuśniaka to ja bym zjadła,,, ojjjjj zjadła !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)
Karolina jak przesyłałam listę Roszpunce to chyba tez tam uwzględniłam rzeczy do szpitala, ale nie wiem czy Ona wysłała Ci tą liste czy miała swoją inną utworzoną, co do pogody to uwierz mi dawno mi sie tak japka nie cieszyła jak wstałam poszłam do kuchni a tam na termometrze 16 stopni :-D Jaaaa..... co tak kocham ciepło , cieszę sie ze jest zimno, wietrznie, ze bedę mogła "oddychać " :-)
Jane no własnie ,,,, moze jakieś zdjęcia z weseliska ???????????????
Piąteczka jelitówka juz na dobre opuściła Ciebie i kibelek ???????? :rofl2: oo tak, ja sie jakoś boję ze moze zacząć sie wcześniej i np w nocy a ja "goła i wesoła" bym pojechała do szpitala !!!!!!!!!!!dlatego od następnego tyg, bede kupować juz nawet po 2 rzeczy ( pampersy,kremik do pupy, dla siebie podkłady, piżamę itd )

MIłego dnia :-)

aaaahhhhaaaaa...... byłabym zapomniała..... macie pozdrowienia od zagubionej i Nadi :-) malutka ma ciągle kolkę do tego dziąsełka juz napuchnięte takze Madzia ma co robić , nie nudzi sie dlatego sie nie pokazuje , ale bardzo Was wszystkie pozdrawia :-)

reklama
Piateczko nie wiem jak ci pomoc....ja nie mam uczulenia na nic:no:......no po za mieszkaniem z tesciem:-D:-D:-D ale jutro wyjezdza i ma bilet w jedna strone...jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Roszpunka my tu jestesmy juz 10 lat :szok::szok::szok:nawet nie wiem kiedy to zlecialo......ale serduchem jestem calu czas w Pl:tak: i nie wyobrazam sobie zostac tu az do zmierzchu zycia :no:
A jak bedziemy zjerzdzac to zabieram tylko niezbedne rzeczy....zreszta siostra tu zostaje to moze mi szmatki co jakis czas podeslac paczka i bedzie oki:tak:

Witajcie - daje znac ze zyje ale z humorem srednio. W malym skrocie :

- maz do dupy
- z kasa krucho
- wszystko na mojej glowie wiec po ostatnich porzadkach itd cala noc nie spalam bo brzuch bolal, male skurcze i krwawienie ale na szczescie nic sie wiecej nie podzialo i mam odpoczywac,

czytam Was caly czas i kibicuje, jak tylko sie nadam do konwersacji z Wami coby nie marudzic to wroce szybciorkiem.
ILONKO ROSZPUNKO - u mnie z pakowanie tez kiepsko - narazie torba wyprana i na tym koniec.
Sciskam Was wszystkie slonca.

ilonka kibelek już na szczęście pożegnany

katy ja tez nigdy nie miałam, alergicznych historii- a tu przoszę. może to już ze starości tak mi się robi

Marysia, biedactwo uważaj na siebie, bo jeszcze trochę musisz poczekać z rozpakowankiem:tak:

Mnie też jakieś skurcze łapią, choć nie wiem czy da się to nazwać skurczami. Po prostu raz na jakiś czas boli mnie jak na @. Wczoraj mnie coś kłuło tak nisko, nie wiem co się działo. :confused:

katy, na pewno dacie radę się spakować. Wynajmiecie busa, zapakujecie go pod dach i będzie dobrze:tak:

piąteczko, współczuję alergii. Ja się w kwietniu męczyłam. Wapno pij albo łykaj, może troszkę ulży. Bo tabletek na alergię przed testowankiem to chyba nie będziesz brała;-)

Ostatnia edycja:
Roszpunka ja napewno zrobię ( o ile zdąrze) przynajmniej jeszcze 1 zdjęcie za jakies 3-4 tygodnia , bo to fajna pamiątka potem :-) szkoda ze nie masz metra to byśmy porównały obwód brzuchola :-p no to czekamy na nowe zdjęcia domku Maksia :-)
Marysia jak sie wali to wszystko na raz, ale pe wnie sie strachu najadłaś , lepiej odpoczywaj bo jeszcze za wcześno na rozwiązanie !!!!!!!

Roszpunka mnie tez tak boli raz na jakiś czas brzuch, a z soboty na niedziele bolał mnie strasznie po bokach, zaraz przy miednicy ten brzuch, ale to tak bardzo ze nie mogłam sie przekręcić z boku na bok,tak mnie ciągnęło !!!!!!!!!!!!!!!!!! no ale Nas juz nie powinno to dziwić w koncu zaraz bedzie 9 miesiąc wiec takie dolegliwości to juz chyba bedzie norma !!!!!!!!!!!

a o bólu tam na dole to juz nie wspomnę, nawet patrzyłam kartę ciąży z Jasiem kiedy miałam to rozwarcie , i było to juz od 35 tyg, takze moze tak byc ze mi sie juz coś tam dzieje.... zobaczymy na wizycie czy faktycznie te kłucia w środku to TO !!

Ostatnia edycja:
melduje sie i ja dziewczynki! przesyłam buziaczki i uciekam do pracy,zaglądnę wieczorkiem usta.gif

ilonka, zmierzę brzuch zaraz. A w którym tygodniu urodziłaś Jasia??

94cm:szok: A ty ile masz??? Ale ten obwód to chyba zależy od kształtu brzucha itd. Ja mam taki szpiczasty.

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczynki, teraz to sie zastanawiam kiedy juz tak całkiem przestanie ze mnie lecieć, bo to chyba już długo trochę. no i jak będzie teraz z owulką. czy będzie. można zgłupieć.

losiczko Ty zaraz sikańca robisz? umieram z ciekawości i trzymam &&&&&&&&&&&&&&

ilonka, roszpunka jeszcze chwilkę i koniec i następne szkraby znajda się w tabelce

no i miałam komus jeszcze napisać ale zapomniałam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry