ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
Dzień dobry moje drogie :-)
Katy no tak jak coś trzeba to w "czasie " poprzewozić bo na raz raczej by sie nie dało !!!!!! ale to dobrze, zbieraj, kupuj, planuj budowa sie skończy to wprowadzicie sie na gotowe już ;-) a tak jak mówisz jeść nie woła :-) ta godzina a TY juz sie obrobiłaś
mmm..... ja tez jak Karolina uwielbiam kiszoną !!!!!!!!!!!!!! tzn nie ciągnie mnie teraz do kwaśnego ale kapuśniaka to ja bym zjadła,,, ojjjjj zjadła !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)
Karolina jak przesyłałam listę Roszpunce to chyba tez tam uwzględniłam rzeczy do szpitala, ale nie wiem czy Ona wysłała Ci tą liste czy miała swoją inną utworzoną, co do pogody to uwierz mi dawno mi sie tak japka nie cieszyła jak wstałam poszłam do kuchni a tam na termometrze 16 stopni
Jaaaa..... co tak kocham ciepło , cieszę sie ze jest zimno, wietrznie, ze bedę mogła "oddychać " :-)
Jane no własnie ,,,, moze jakieś zdjęcia z weseliska ???????????????
Piąteczka jelitówka juz na dobre opuściła Ciebie i kibelek ????????
oo tak, ja sie jakoś boję ze moze zacząć sie wcześniej i np w nocy a ja "goła i wesoła" bym pojechała do szpitala !!!!!!!!!!!dlatego od następnego tyg, bede kupować juz nawet po 2 rzeczy ( pampersy,kremik do pupy, dla siebie podkłady, piżamę itd )
MIłego dnia :-)
aaaahhhhaaaaa...... byłabym zapomniała..... macie pozdrowienia od zagubionej i Nadi :-) malutka ma ciągle kolkę do tego dziąsełka juz napuchnięte takze Madzia ma co robić , nie nudzi sie dlatego sie nie pokazuje , ale bardzo Was wszystkie pozdrawia :-)
Katy no tak jak coś trzeba to w "czasie " poprzewozić bo na raz raczej by sie nie dało !!!!!! ale to dobrze, zbieraj, kupuj, planuj budowa sie skończy to wprowadzicie sie na gotowe już ;-) a tak jak mówisz jeść nie woła :-) ta godzina a TY juz sie obrobiłaś
mmm..... ja tez jak Karolina uwielbiam kiszoną !!!!!!!!!!!!!! tzn nie ciągnie mnie teraz do kwaśnego ale kapuśniaka to ja bym zjadła,,, ojjjjj zjadła !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-) Karolina jak przesyłałam listę Roszpunce to chyba tez tam uwzględniłam rzeczy do szpitala, ale nie wiem czy Ona wysłała Ci tą liste czy miała swoją inną utworzoną, co do pogody to uwierz mi dawno mi sie tak japka nie cieszyła jak wstałam poszłam do kuchni a tam na termometrze 16 stopni
Jaaaa..... co tak kocham ciepło , cieszę sie ze jest zimno, wietrznie, ze bedę mogła "oddychać " :-) Jane no własnie ,,,, moze jakieś zdjęcia z weseliska ???????????????
Piąteczka jelitówka juz na dobre opuściła Ciebie i kibelek ????????
oo tak, ja sie jakoś boję ze moze zacząć sie wcześniej i np w nocy a ja "goła i wesoła" bym pojechała do szpitala !!!!!!!!!!!dlatego od następnego tyg, bede kupować juz nawet po 2 rzeczy ( pampersy,kremik do pupy, dla siebie podkłady, piżamę itd ) MIłego dnia :-)
aaaahhhhaaaaa...... byłabym zapomniała..... macie pozdrowienia od zagubionej i Nadi :-) malutka ma ciągle kolkę do tego dziąsełka juz napuchnięte takze Madzia ma co robić , nie nudzi sie dlatego sie nie pokazuje , ale bardzo Was wszystkie pozdrawia :-)
......no po za mieszkaniem z tesciem
i nie wyobrazam sobie zostac tu az do zmierzchu zycia 
no to czekamy na nowe zdjęcia domku Maksia :-)