• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Roszpunka jestem pewna ze bedzie sobie siedzial grzecznie w lozeczku a mamcia bedzie robic swoje:tak:
Ilonka ja co jakis czas mam zamiar wysylac vana do Pl zapakowanego po brzegi:-D , te mniejsze rzeczy pojda do paczek :tak:

reklama
Pierwsza jestem???????:szok::szok::szok::szok: :-D:-D:-D
Ja jak spie to do poludnia a jak wstaje to o 4:tak:......objechalam juz lotnisko a teraz prasuje, pranko wstawione i jeszcze ziemniaczki obiore bo dzisiaj beda z kiszka i surowka z kiszonej kapusty ;-)

hej je też jestem:))

katy byłam na weselu i troszkę szybko mi weekend zleciał... ale już jest ok. Jutro już środa więc dla mnie z górki;-);-)

lecę popracować
miłego dnia:tak:

Jane faktycznie zapomnialam!!!! Ale opowiadaj czy sie wybawilas??? A moze mialas przygody jak Malami??? No i oczywiscie w czym wystapilas bo wiesz....ja juz nie dlugo tez mam weselicho:tak:
Karolciu ale gary mozesz juz kompletowac:tak:...idzie na takie rzeczy masa kasy a jesc nie wolaja......tutaj pracowalam u babki ktora sie budowala we Francji a od samiutkiego poczatku robila zapasy i powiem ci ze jak przyszlo do przeprowadzki to miala praktycznie wszystko :tak:

dzień dobry laseczki

nich już się to przeklęte lato kończy bo jak nie to mnie wykończą pyłki i będzie po ciotce piąteczce

karola he he- ja je najlepiej oddam pod opieke mamie i bedzie mi wydawała po jednym dziennie, bo rzeczywiście mogłoby być różnie

katy ranny ptaszku!

ilonka szykuj się szykuj, bo to się człowiekowi wydaje, że czasu dużo , a później sie budzi za pięć dwunasta i wszystko na łapu capu

karolina postaram się:tak:

katy nic nowego nie kupowałam do ubrania na to wesele bo jakoś nic mi fajnego w ręce nie wpadło... miałam sukienkę z tamtego roku bo kupiłam na inne wesele więc w niej poszłam. Co do wybawienia się to tak średnio bo mój m z tych mało tańczących, pojadłam to fakt:tak: teraz muszę do urlopu się pilnować bo pomyślą, że wieloryb nad jezioro zawitał:-D ogólnie było ok ale bez szaleństwa.
Fajnie, że możesz sobie kupować takie pierdoły do domu. Wszystko jest potrzebne a potem nie będzie na to kasy. My dopiero po roku możemy powiedzieć, że w miarę mamy wszystkie rzeczy. Choć cały czas coś bym kupowała :tak::-D a jeden pokój jeszcze pusty stoi więc jak przyjdzie go urządzić to też kasy trochę pójdzie...

piąteczka to nie zazdroszczę:-(

roszpunka nie wiem gdzie te zdjęcia masz... nie widzę ich:-(

Piateczka ano ....dzisiaj swieto nie zaspalam i na dodatek bylam pierwsza z ranca:-D
a ty nie masz nic na ta alergie????
Jane moj niby tez krol parkietu nie jest ale po 2 glebszych zedrzec go z tamtad nie mozna:-D....za to ja zawsze zwarta i gotowa.........u brata bylam swiadkiem i tak mi sie tanczyc chcialo ze nawet jak orkiestra miala przerwe to ja sama na parkiecie wywijalam do muzyki z sprzetu grajacego:-D:-D:-D
pokoik jeszcze urzadzisz.....a ciocia Kasia cos wysle maluchowi do wystroju ;-)
Roszpunka ma zdj na swoim profilu w albumach ;-)

jane, już cię mam w przyjaciołach, więc możesz oglądać.

rozia, na prawdę warto mieć taką pamiątkę:tak:

ilonka
, mam nadzieję, że cały szybko się wyśliźnie z brzucha:-D Na prawdę jesteśmy następne:szok::szok::szok: Ciekawe jak tam justyna...
Jak m wróci to zrobimy sobie parę fotek brzuszkowych:tak: A ty jakieś jeszcze będziesz robiła??

katy
, pamiętam jak my wracaliśmy po roku z UK. Na szczęście wracaliśmy takim dużym do 3,5 tony, bo kupiliśmy dla znajomego. Cały był zapakowany kartonami. Ciekawa jestem jak ty się spakujesz po dłuższym czasie:-D:-D Ile tam już jesteś?

karolina, mam listę do szpitala, ale co szpital to inne obyczaje. Ja sama muszę zadzwonić jeszcze i wypytać co trzeba a czego nie. Wyślę ci później, a jak się dowiesz w swoim szpitalu to też zmodyfikujesz.

piąteczko
nie strasz:szok::-D Ja się stresuję coraz bardziej, że jeszcze tyle nie mam przygotowane, a moja mama zabobonna marudzi, że m złożył łóżeczko i postawił w pokoju:crazy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry