• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

witam przyszłe i obecne mamusie ;-)
Dopiero teraz tak naprawde mam czas dla Was , od rana zalatana, nieprzytomna jak to w poniedziałek, bo jak odprawiam P o 5 do pracy to potem juz nie mogę spać tylko sie kręce !!!! Nocka średnia, standardowo latałam co pół godziny do kibelka - maaaaatko kiedy sie to skonczy !!!!!!!!!! NO nie ważne
Losiczka super ze juz za Tobą ta robota !!!!!!!!!!!!!!!!! Tęskniłam!!!!!!!!!!!!!!!!!
Karolina przede wszystkim gratuluję podwyżki ;-) kazdy grosik w kieszeni to teraz dla Was zbawienie :-) takze bardzo sie cieszę razem z Tobą ;-) mąz pewnie sie ucieszył co ???? :-) O kurcze taniutkie te czereśnie u Twoich rodziców , Ja dziś kupowałam po 9zł takze juz tańsze bo ostatnio były po 13zł :baffled:
Piąteczka czyli dziś juz jest lepiej ??????? bardzo sie cieszę :-) Fajnie ze masz taką teściową przy sobie, :-) kobieta anioł ;-) ( nie chwaląc sie jak i moja )
Pamela ja wierze ze juz niedługo i TY bedziesz sie pakować do szpitala !!!!!!!!!!!!!!!!!! Bardzo mi sie robi przykro jak wiem ze nie tylko Ja i Roszpunka ale i TY teraz byś kompletowała wyprawkę, ale co sie odwlecze to nie ucieczę - wierze w to słoneczko !!!!!!!!! TEraz sie nie udało ale moze TEN cykl bedzie juz WAsz ??????? kto wie ;-) Bedzie dobrze .... ;-) bardzo mocno za Ciebie trzymam kciuki :-) Ojjjj no i bardzo ale to bardzo nie zazdroszczę tych upałów u Was !!!!!!!!!!! Ja to bym chyba z lodówki nie wychodziła juz !!!!!!!!!!!
Jane jakoś mało Cię ostatnio, wpadasz i wypadasz jak strzała !!!!!!!! :-p No ale TY kobieta ciągle w biegu wiec masz rozgrzeszenie :-)
Katy jak malowanko ???????????????? skończone ????????????
Kasia to chyba tak miało być ze w ostatniej chwili wybraliście sie do rodziców - dobrze ze sie gorzej to nie skończyło !!!!!!!!!!!!!!!! a Jak dziadki ogólnie przyjeli wiadomośc ze bedą mieć nie jedno wnuczątko ?????????????? Bo chyba nie pisałaś ich reakcji ?????????
Roszpunka super ze juz masz z głowy egzamin,GRATULUJĘ , to teraz juz ze spokojną głową możesz przygotowywać sie do tego WIELKIEGO DNIA :-) NO i brawo dla męza ;-) :-)

Witam nową mamusię :-) GRATULUJĘ !!!!!!!!!!! :-)

NIe wiem czy odpisałam każdej z Was kochane,,, jak nie to przepraszam, ale lece do rodziców na spacer przy okazji podrzucę im pare bułeczek z jagodami jeszcze ciepłych bo naszło mnie dziś na pieczenie ;-)

Będe wieczorkiem;-)

No i nadal bez wieści od Justyny :baffled: NO ale Ona to juz raczej na 1000000% tuli swojego syneczka z ramionach !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ania bardzo się cieszę ze ryzyko takie malusie :-) KOniec juz strajku autobusów ???? czy nadal biedna chodzisz piechotą do metra ????????????

aaaaaaaaaa........ przyszedł mi ten biały miś od bebilonu hehe,

Ostatnia edycja:
reklama
roszpunka gratki wielkie- lec po torbę kochana:-)

aniu tu już nie raz miałyśmy poplute ekrany ze smiechu- a propo- gdzie katy?

ilonka no my to mamy szczęście

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ilonko ten strajk był jednodniowy na szczęście ale z nimi to nigdy nic nie wiadomo :(
a ja zamówiłam sobie poduszkę dla ciężarnych w kształcie U zobaczymy czy pomoże ;)

Ania, nie wiem co ci dolega, ale poduszka rogal to świetna sprawa:tak: Polecam:-)

Cicho tu jak makiem zasiał...
No to ja wrzucam fotki na swój profil, jak będziecie miały ochotę zerknąć, to zapraszam;-):tak: Dobranoc dziewczynki.

Roszpunka bardzo sie ciesze ze juz po egzaminach ......mam nadzieje ze juz bedziesz miec wiecej czasu dla nas
Ania a co to za test Pappa????
Ilonka malowanko na razie stoi bo dzisiaj brat mial troche swoich spraw do zalatwienia ale zostal korytarz wiec juz blizej jak dalej
Piateczko jestem ...jestem ale widze ze humorkiem dzisiaj nadrabialas za cale forum
Karolciu Gratulacje podwyzki!!!!!!!!!!
Agnes a co to slonko takie smutne ????
Jane poszlo nam szybko bo bylo nas duzo ..........a ty co porabialas przez weekend ze taka wypompowana jestes???
Losiczka ja nie czytam i jestem przynajmniej zdrowsza szkoda czytac takie rzeczy bo serce sie kraja
Truskaffka a czemu to taki humor zawital???
Pamela zazdroszcze ci takiej pieknej pogody
A gdzie nasza Martusia malenka ?????
Kasia dobrze ze nikomu nic sie nie stalo
Milena Witaj!!!!!!!!

A ja juz zaczynam kupowac sobie rzeczy do domku ...dzisiaj kupilam taki zestaw ktory mozna zapiekac myc w zmywarce mrozic itp... IMG_0030.jpgIMG_0031.jpg

Ostatnia edycja:
Rozia mnie po ok miesiacu te rzeczy przychodziły, także i Tobie przyjdzie ;-)
Ania nie wygodnie Ci spać ???????????? Ja tez muszę kupić rogala nie tyle teraz a napewno jakoś zaraz przed porodem bedzie mi lepiej karmić ;-) widzę ze masz juz zachcianki hehe .....;-) no i obwód brzuszka mamy taki sam :-p :-D aaaaaa...... zgaga, ja mam nawet po wodzie z rana .....ale znalazłam dla siebie sposób miętowa guma ..... mleko juz nie pomagało ani jabłka a guma na szczęscie daje ulge bo bardzo sie męczyłam w sumie od początku ciąży, takze ciekawa jestem jakie bedą włoski dzieciątka - czy sie to sprawdzi ze jak sie ma dużą zgagę to dziecko ma długie włoski ( z Jasiem mi sie sprawdziło- miałam ostanie 3 miesiące dzien w dzien i Jaś miał dłuuuuuugie czarne włoski)

Roszpunka a gdzie te foteczki??????? Bo ja nie widzę galeri u Ciebie :-(
Katy super ten zestawik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kompletuj, kompletuj, lepiej pomalutku niż potem wszystko na raz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tym bardziej ze u Ciebie wiele fajniejszych i tańszych rzeczy niz w PL !!!!!!!!!!!!!!!!

kasiu, spał sobie smacznie zasłonięty łokciem, a ten niedobry lekarz, a potem mama zaczęli go ruszać i popychać żeby zabrał tą łapkę z buzi;-) Aż brwi marszczył, też mam takie zdjęcie:-) No ale dobrze że mamusi posłuchał, bo byłyby nici z pamiątki:tak:

ilonka, mam tam album Maksiu. Usteczka ma całuśne w tatusia:tak: Do buziaczków będą jak znalazł:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Katy właśnie nie wiem czy dobrze pisze nazwę po polsku ale to test w którym określa sie prawdopodobieństwo urodzenia dziecka z zespołem downa u nas w uk nazywają to testem kombinowanym lub potrojnym

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry