• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

no i ciagle zapominam sie pochwalić. kupiłam sobie 50 testów owu i 5 ciążowych - bedzie w co sikać
DNA%2019.gif

a zapłaciłam tylko pieć dych:szok:

reklama
Jak zobaczyłam te dwie przerażające kreseczki na teście pierwszą myślą było- usunąć!! Muszę to coś usunąć! :szok::szok::szok::szok::szok:

JAK MOZNA WYPISYWAC TAKIE RZECZY NA FORUM GDZIE 99% DZIEWCZYN PRAGNIE CIAZY ,DZIECIATKA :szok::szok::szok::szok::szok:

Co dalej ? Nowosci w blogach :-(:-(:-(

kurcze. siedze i juz w myślach robię teściki. Już czuje co będzie. Pokazuję i objaśniam
a)
kibelek
DNA%2004.gif

b)
dwie kreseczki i....
Grypa%203.gif

c)
do boooooju, do boooooju
Plemniki%203.gif

losiczko jak powiedziałam koleżance o ostatniej ciązy- to ona na to- ale chyba coś z TYM zrobisz? nie rozmawiam z nią do dziś. coż

karola no szalejesz kobito- ulala

Ja tez z jedna kolezanka przestalam gadac jak majac 2 l synka zaszla w ciaze i biorac jakies tabl ronila w moim domu :szok: swoje 5 tyg dziecko bo te tabl brala juz 3 dzien i jak ja ruszylo to akurat przechodzila kolo mojego domu:szok:.A 2 lata pozniej znowu to zrobila niby chciala tej ciazy ale jak dowiedziala sie ze beda blizniaki znowu wziela te tabl :szok:

Jezu sorki ze pisze takie rzeczy tutaj ale mnie normalnie nosi jak czlowiek czyta takie blogi. Obiecuje sobie ze juz na blogi nie wchodze !!!!!!!!

A ja glupia zamowilam sobie próbki bezplatne dla niemowlat ( nie bedac jeszcze w ciazy he he ) i mam do odbioru 2 paczuszki na poczcie !!!!!!!!!! Mam nadzieje ze zdaze zajsc w ciaze zanim te produkty straca waznosc :-D:-D:-D

Karolciu nie moge otworzyc tego linka:-(

losiczko no zapobiegliwa z Ciebie bestia:szok::-):szok::-) ja mam teraz cicha nadzieję, że nie zdążę siknąć na ten mój cały zapas i będe mogła którejś podesłać. swoją drogą jaka różnica w cenie- szok- w aptece drozyzna jak nie wiem co

Witam. Dzięki dziewczynki, że o mnie pamiętacie:happy2:
Jednym z minusów nieobecności jest to, że tyyyyle trzeba nadrobić. Ale udało mi się. :-)
W sobotę miałam ten egzamin. Trudny był, więc cieszę się, że już go mam za sobą. M też zdał egzamin na swojej podyplomówce, mój wykształciuch:-D Poza tym reszta weekendu w biegu, więc nie miałam czasu żeby zaglądać.
Cieszę się, że będę miała czas na spokojne przygotowania i pakowanko, bo też nie mam jeszcze nawet torby do szpitala. Później zajrzę do was. Buziaczki.

reklama
Witam was wszystkie bardzo gorąco
Karola i piateczka ale sie usmialam dziś z postów o teściowej masakra a było to w pociągu więc ludziska sie zastanawiali co ze mną nie tak :-D
Roszpunka gratuluje zdanego egzaminu :)
Aaaa bym zapomniała właśnie dostałam wyniki testu Pappa chyba tak to sie w PL nazywa i ryzyko jest małe 1:2,200 więc odetchnęłam z ulga hurrra więc pozostaje mi teraz usg w 20 tyg :) i w końcu odetchnę na maxa
Pozdrawiam was wszystkie i całuje :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry