• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

dzień dobry dziewczynki

witam się z rana- zdrowsza hi hi. swoja drogą przy tym moim odchudzaniu takie oczyszczenie organizmu to może i nawet dobre

losiczko Ty jako przebiegła wiewióra z pewnością nie miałaś większych problemów z pozbyciem się tych przeklętych szmat hehe

reklama
karola tak sobie pomyślała, że mamusia powinna jednak mieć u Was swój kąt bo z pewnością będzie Was nawiedzać , znalazłam niezły projekt
093.gif
specjalnie dla niej. no i gdybyście to postawili przy bramie to zawsze ktoś by jej rzucił jakiegoś bana czy cóś.

ja nie mogę- no miejmy nadzieje, że zimy bedą ostre nie zjawi się z rowerkiem- takie zimy wiesz- zawieje i zamiecie
043.gif
tylko , że kurcze wtedy sobie iglo u Was na podwórku zbuduje i będzie tam koczowała jak jej do domu nie wpuścisz

witam i ja Kochane po przerwie! niestety zawitała do mnie @ i zepsuła mi całą niedziele.przez nią nie pojechalismy nad morze i musielismy uciekac w gory przed 43 stopniowym upałem! o moim popsutym humorze nie wspomnę:angry:.no ale nie nastawiałam sie za bardzo,bo nie miałam zadnych objawow jak z Aniołkiem w listopadzie,wtedy od razu wiedziałam,ze jestem w ciazy.teraz niczego takiego nie było.piszecie o deszczu,cholercia jak go wywołac...u mnie zapowiadaja przez nastepne 2 tygodnie upały do 47 stopni!!!!

Witam się z wami poniedziałkowo!
Agnes, spóźnione najlepsze życzenia rocznicowe :-):-):-)!!!!!

Katy kciuki za big renovation! No to świetny prezent Ci znajomi zrobili, tylko pozazdrościć! Domek bardzo ładny, nie mogę się napatrzeć :tak:.

Piąteczko, to dobrze, że już lepiej. Ale się uśmiałam z tą klatką:rofl2:!

Aniu, masz rację z tą „sklerozą ciążową”. Ja mam bardzo podobnie ;-);-);-)!

Truskafffko, przykro mi, że @ przyszła, życzę szybkiej poprawy humoru! Kciuki i podwóne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ na nowy cykl!

Butterfly, gratuluję zdanych egzaminów!

Dziama, masakra jakaś!!! W głowie się nie mieści po prostu :szok::szok::szok:!!!

Losiczko, dobrze, że się wysterowałaś z tego szycia, bo to jak w jakimś obozie pracy:no:!

Pamelo, Szkoda, bo było tak pięknie na Twoim wykresie. Zaciskam kciuki za nowy cykl i Tobie też przesyłam fluidki w podwojonej dawce ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Roszpunko, haloooooo!!! Jak obrona?

Marysiu, co u Ciebie???

Meldować mi się tutaj!!!

Dużo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ dla wszystkich staraczek!

A my wybraliśmy się na weekend do rodziców, tak nam wyszło spontanicznie w ostatniej chwili i całe szczęście, bo gdyby nie mój m, to by im się spalił dom :szok::szok::szok:. Zapaliła się instalacja na głównym przyłączu, połowa elektroniki w domu spłonęła. Szczęście w nieszczęściu, że najcenniejsze rzeczy ocalały. Teraz będą mieli przejścia z energetyką i ubezpieczalnią... :baffled::baffled::baffled:

pamela jak gorąco!!!!!!!!!!! współczuje kochana. szkoda, że wredota przylazła kurcze- ale nowy cykl i znów barabara

kasia tez nie zazdroszcze- rzeczywiscie chyba jakis palec boży i szczeście w nieszczęściu

truskafka uśmiech prosze!

karola to postawisz ich razem, będą dwa bałwany
023.gif
a Jagoda będzie miała uciechę. jak będzie szła wiosna to zainwestujesz w sprzęt i będziesz podsypywać
025.gif

no,wreszcie troszke nadrobiłam! KatyB ja i moj M. zdecydowalismy juz na poczatku ze wrocimy do Polski.nie ma innej opcji! narazie dobrze nam tutaj,bo oboje mamy prace ale jak tylko bedzie mozliwosc to wrocimy do domku:tak:.a propo domku Twoj jest przesliczny!!! Karolciu, trzymam kciuki za tą pracę,zdolniacho nasza!!! kasia_es ja tu mieszkam ponad 4 lata,ale chyba jeszcze przez drugie 4 bede sie przyzwyczajac do tej spiekoty! Mania, mocno trzymam kciuki, żeby ta diagnoza z rozszczepem okazała się jednak błędna:happy2:. Jane trzymam kciuki za Ciebie za ten cykl;-). sylwia bidulko fajnie że już troszkę lepiej się czujesz katrina, viola chłopaki przecudne!!!! agnes wszystkiego najlepszego z okazji I rocznicy !!!! buterfly bardzo mi przykro z powodu dziadka.... ilona24 wspolczuje goraca znam ten bol,ale jeszcze z bobaskiem w brzuszku to nie dałabym rady,wiec zycze Kochanie ochłodzenia! no czas kupic torbe i pizamke! tak sobie pomyslalam,ze i ja juz przygotowywałabym sie razem z Toba Ilonka,miałam ten sam termin co Ty...no ale moze i ja za rok tez sie bede pakowac:happy2::happy2::happy2:... no i czas zleciał miło na odpisywaniu a i tak nie doczytałam wszystkiego...przepraszam jesli kogos ominełam,lece do pracy,buziaczki dla Wszystkich i miłego dnia!!!

piateczka ja nie wiem czy przy tych upałach bede miała ochote na boboseksy! no chyba ze pod zimnym prysznicem:rofl2:,a moze do tej pory ochłodzenie przyjdzie... dziewczynki jeszcze raz dziekuje za wszystkie kciuki i fluidki! jestescie Kochane!!!!!!!lece,buziaki!!!

reklama
Witam wszystkie mamusie, przyszłe mamusie jak i te starające się :-)
Gratulacje dla wszystkich w ciąży , i powodzenia dla starających się .

A więc postanowiłam zagościć i próbować może tu się zadomowić ; )
Jestem Milena , Jak widać w ciązy . Zostanę młodą mamą !!

POzdrawiam .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry