• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
ło matko. zjadłam obiadek . mama ugotowała mi krupniczek delikatny. przepraszam, że tak się dziś głównie żalę , ale nie mam siły

cześć i czołem

Karola - jak chcesz pozbyć się laktacji to odradzam Bromergon, bo po odstawieniu go, pokarm wraca - jestem zła, bo myślałam, że tym razem uda się przejść ten czas, bez lejącego sie pokarmu, którego i tak nie spożytkuję, a tu d.....a!!!!! Mam tylko nadzieje, że obędzie sie bez nawału.

wrrr wtąciłam się dziś w bloga kogoś tam - nie pamiętam- dziewczyna bidok napisała dosadnie co czuje, że jest zmęczona dzieckiem itp- no nie wiem poprawcie mnie jak nie mam racji mamusie- czasem człowieka szlag trafi- zreszta już nie raz sie tu żaliłyśmy. A tam pani pisze, że taka jest cudowna , bo stanowi rodzinę zastępczą- i chwała za to ! ale to jest praca!!!!!!!!!! cholercia- wkurzyłam się

reklama
Dziendoberek:-)

Witam moje drogie kolezanki po dluzszej nieobecnosci:-)

Piateczko nie warto sie zabardzo angazowac emocjonalnie w wypowiedzi nie ktorych forumowiczek bo mi kiedys na tydzien zablokowali bb jak wyczailam ze facet prosi o pomoc a przez to oszukuje i wszystkie psy na mnie powiesili a po 2 miesiacach okazalo sie ze mam racje i zamkneli watek.Mam nadzieje ze krupniczek pomogl i juz jest lepiej :tak:

Dziewczyny ja skonczylam te moje szmaty i myslalam ze na zawal zejde jak mi chcieli jeszcze 1000 szt :szok::szok::szok: dowiez bo jakas babka im odeslala nie uszyte ( stwierdzila ze za grosze nie bedzie szyc). Musialam wymysles na szybko jakas bajeczke zeby mni tego badziewia nie wcisneli bo w sobote wyjerzdzam na 12 dni na dzialke z chlopakami.I niestety nie ma tam internetu a nie wspomne ze okropny zasieg i pisanie sms graniczy z cudem tzn wyslanie go. Ale bede tesknic :-(

Troszke mnie tu nie bylo tzn nie pisalam wiec gratuluje udanych wizyt, rocznic , urodzin i wszystkego naj naj dla wszystkich.

Milego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry