• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Karola dzisiaj czuję się fatalnie.Podobnie wczoraj.Bolała mnie strasznie głowa a dzisiaj mam mega doła. Muszę sobie z tym poradzić jakoś...
U mnie bez zmian. Staranka wciąż w toku...
U Ciebie też z tego co czytałam bez większych zmian.Bardzo Ci współczuję i mocno cały czas kibicuję.Niech mąż przejrzy na oczy a teściowa w końcu zmądrzeje i zrozumie jaką krzywdę Wam robi....
Przepraszam ale nie jestem w stanie więcej napisać.
:*

A powiedz o co chodzi z tą pracą bo nie jestem na bieżąco. Zaczynasz nową i zostajesz w starej?

Ostatnia edycja:
reklama
karolina to nie chodzi o to, że was unikam tylko po prostu codziennie mam jakieś plany i coś się dzieję więc popołudniami nie mam tyle czasu co w zimie. A w pracy nie zawsze mam czas:-(
dziś póki co jestem:tak:

a co do "afery" to też jestem za tym, żeby wyluzować i nie wciągnąć się ponownie w jakieś głupie przepychanki... a poza tym to nie bardzo wiem o co ten szum???

gosiulek u nas staranka w toku pełną parą:tak::tak:
ale jeżeli teraz się nie uda to będziemy mieć jeden cykl przerwy bo jedziemy na tydzień z rodzinką nad jezioro i nie będzie warunków do płodzenia dziedzica :-( ale może to i dobrze bo taki odpoczynek się przyda.
A u Was?

Dziendoberek :-)

Witam wszystkie dziewczynki i te z mojego forum i te z tamtego forum. Ja tam czytam wszystko co sie da jak mam czas i smieje sie ,placze jak ktos placze i nikt mi tego nie zabroni.

Karolciu no ja coraz bardziej nerwowa przed tym wyjazdem ale przynajmniej nie mysle o tempce he he. Bo moja ciocia to taka blizniacza siostra twojej tesciowej:-( Pelna żalu goryczy na wszystko co sie rusza:-( A ja naprawde po takiej wizycie u niej dlugo dochodze do siebie tzn na nowo musze odzyskiwac moja radość życia. Ale robie to dla maluchow i dla niej. Ona nawet sie wkurza jak męzus co chwilke wydzwania co u nas :baffled:

Jane zadnej dolinki kochana ja tak sobie nawet mysle a w sumie zycze zeby w tym cyklu jednak mi sie nie udalo bo wtedy rowerki wycieczki na calego a nie siedzienie z ciotka na dzialce. Zobaczymy juz blizej niz dalej :)

Milego dnia dziewczynki

Ostatnia edycja:
dzień dobry dziewczynki

dopiero sie zwlekłam z łóżka

karolinko wierz mi na słowo, że jakbym Ci pożyczyła moje stado to mamusia zwiałaby gdzie pieprz rośnie, dołożymy jej komplet od losiczki i sprawa będzie załatwiona

reklama
Jane i u nas pełną parą:tak:ale nic z tego nie wychodzi.Nie poddaję się jednak i wierzę że będzie dobrze.My we wtorek wyjezdzamy akurt na czas staranek.Zobaczymy co z tego wyjdzie.Może akurat.Tylko że będzie piwko,piwko,piwko a ja jestem przeciwniczką w tych dniach. No nic zobaczymy.
W każdym razie zobaczysz że Wam się uda...Nie chcę tutaj pytać ale te Wasze sprawy o których pisałąś na grupie kiedyś się wyjaśniły,unormowały? Bierzecie jakieś leki?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry