• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

hej hej witam się i ja:-)
o matko ile napisałyście:-)

Piąteczko ja od ciebie nic nie wezmę:sorry2: bo mnie dzisiaj w pracy wykończyła cała gromada, nie znośne dziś że ho ho:baffled:

Katrina a nie masz możliwości jeszcze sobie bromka załatwić, oj lipa biedna jesteś znam ten ból chociaż miałam tylko raz romans z liściem kapusty:tak:

Katy no ładna okazja sie trafiła, ładny widoczek, taki uspokajający:tak:

Roszpunka a gdzie te fotki, nie bardzo wiem:zawstydzona/y:, co do świadczeń to zgadzam się z Agnes:-)

Ostatnia edycja:
reklama
agnes no własnie tak sie tylko wydaje ze sie zdąrzy a tak napraqde jak sie zrobi listę co trzeba kupić to sie robi tego ful a i sumka za to w cale nie mniejsza, a wiadomo ze za darmo nikt nie da,!!!!!!!
axarai no widzisz jak Cię fajnie wywołałam :-D to teraz prosimy być z nami częsciej no i oczywiscie zapodac domek Adusi ;-) bo pewnie juz urósł sobie :-)
a ta wizyta 5 lipca czy w inny dzien???? to podaj to wpisze do tabelki ;-)
Katrina o ironio ....... jak nie chcesz to masz pokarm :baffled: biedna !!!!!!!! wow..... to Kubuś tak dużo je ???????????? w szoku jestem ze az 120ml :szok: ale głodomorek :-) ale to dobrze, niech rośnie :-)
Ja mam w biodrach na razie dokładnie 99cm ..... ale sie pewnie jeszcze poszerzę :rofl2:

truskaffka zawsze te pierwsze dni małpiszona najgorsze, ja pamiętam ze do mnie bez kija sie nie dało podejśc az do dni płodnych :rofl2:
piąteczka a co łobuzy robią ?????????????? chyba Ci dają nieźle w kość jak jeszcze dopłacasz hehe :-p
katy nooo proszę TY to potrafisz kupować , jaka przecena ...... super, a obraz świetny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak: brawo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)
Róza a co u Ciebie słońce ??????????????????widzę ze małpa przyszła !!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!

Ruszyłam dupsko i calutka komoda w salonie wypchana ubrankami dla malucha .... naszykowałam w razie czego tez wyprawkę do szpitala gdybym jescze nowej nie zdąrzyła kupić..... to co musiałam juz sie pierze, ale ogólnie wszystko czeka, posciel, kocyki, ubranka, itd :-) teraz tylko kupie koszyk na kosmetyki no i kosmetyki i z głowy przynajmniej to :-)

A nasza Anulka to co śpi po pracy ??????????????? melduj sie kochana !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Piąteczko nie jest źle:-D idzie się przyzwyczaić:-)

Ilonka u mnie dobrze:-) no @przyszedł i cieszę się!!! Mam teraz zapiernicz bo wypisywanie dyplomów, i przygotowywania do pożegnania moich zerówkowiczów:tak:

piąteczka sama nie wiem, ale czułam ze musiałam to dziś zrobić :szok: może własnie zaczyna do mnie docierać ze to juz niebawem ........ ciort wie..... :-)
Roza no to masz co robić !!!!!!!!!!!!!!!! no ale zaraz bedziesz miec labę całe 2 miesiące tak ?????
Ania juz lece na grupę..........

Oj kochanie nieee, przedszkole to placówka nieferyjna:tak:, ja pracuję do 20 lipca i później wolne, ale będzie mniej dzieci i chyba jedna grupa się uzbiera więc luzik:-)

Roza - mam jeszcze jedno opakowanie Bromka, ale odnoszę wrażenie, że tylko sie niepotrzebnie faszeruję tym świństwem, a laktacja i tak wróci, to już wolę przecierpieć i odbębnić to,

Piąteczka - nic nie odciągam, po prostu nie ruszam, nie dotykam, tylko zmieniam liście i jest już nienajgorzej

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry