• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

hejka..
mój maratonik w pracy trwa, byle do piątku:-p

Kasia jej faktycznie szczęście w nieszczęściu z akcją w domu rodziców.
Fluidki zachłannie zwijam :p
Piąteczka no to masz uśmiech
owocnego sikania na testy ;)
Milena Witamy ;)
Jane eee nie dołączaj do mnie, nie nie nie ;)
Rozia o jeee zwijam fluidki ;) dzięki
Agnes ooo mamamijaaa i od Ciebie fluidki zwijam ;)
dobrze, że dziś ci lepiej ;)
łosiczka &&&&& wielkie zaciśnięte ;) no i będziemy smsować ;)
Karolina ulalala gratki podwyżki ;)
Roszpunka bystrzaki :) gratki dla Ciebie i męża..lece obejrzeć fotki zaraz
Ania niech maluch sobie zdrowo dalej rośnie i czekamy na usg i wieści kto w brzuchu mieszka :)
Ilona oj, zjadłabym takiej domowej bułeczki z jagodami ;p komplecik bardzo fajny,
dzięki za wieści od Zagubionej i Nadii :D
ja powoli wychodzę z dołka i szykuję się do boboseksów
Katy dzięki, humor zły ...zakopuję, dzieciaka trza w końcu płodzić w dobrym nastroju ;p
Marysia tulę, niech problemy idą precz!
Katrina ach te kochane głodomorki, zawładniają naszym życiem...ale, właśnie..jedno spojrzenie i przepadamy hehe
buziak dla Kubusia :)

Ostatnia edycja:
reklama
Hallo Kochane! Nareszcie mam internet!!! Od dzisiaj! O ludzie, jak można żyć bez neta:szok:
Ilonko Kochana, Ty o mnie pomyślisz i już jestem:-)
U nas ok, Malutka dalej jest Pipeczką, w 27 tc ważyła 1250. Teraz jedziemy do Polski 5 lipca i idę na prywatę do mojego doktorka od Usg, to zobaczymy dokładnie jak wygląda:tak:
Idę poczytać co u Was się działo, no teraz czuję, że żyję!!!!

katrina jak pisałam- tylko ciut odciagnij i musisz przecierpiec - znam ten ból i współczuję z całego serca- chcesz podnieść reke do gara i umierasz z bólu bidoku

truskawka dzieki- sikańsko bedzie mega he he

no i chyba mamy nowa koleżankę- serce - witaj

axarai ja mało nie zeszłam jak nie mogłam się z Wami kontaktować jak cywilizowany ludź

piąteczka, i wszystko się wyjaśniło:-D Przykre ale prawdziwe!!:crazy: Żal tylko, że takie babska siedzą na dupach i nic nie robią poza chamskimi odzywkami, a tyle wykształconych ludzi nie ma pracy...

no truskafka i axa w końcu się pojawiły:-)

katrina biedulko współczuję tych cieknących cyców. Oby kapusta ci ulżyła. Grunt że mały głodomorek ma się dobrze:tak: A my kobiety silne jesteśmy, wszystko zniesiemy dla Maluszków:tak:

Ostatnia edycja:
Juz jestem ale oczy mi sie zamykaja..........ale uplowalam w koncu obraz ktory kiedys chcialam kupic IMG_0038.jpg i ile wydalam IMG_0039.jpg

komu komu bo wyłażę z domu!!!!!!!!!!!!!!
mam do oddania małe potwory- DOPŁACĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘE!!!!!!!!! cena do negocjacji!!!!!!!!!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry