• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Wiem kochanie wiem:tak::-) ale chyba musimy wystać swoje w kolejce - zaczynam w to wierzyć. Uda się:-)

Ps na razie tak gadam bo zaczęłam nowy cykl, ale jak się pokręci to pewnie będę śpiewać inaczej:laugh2::-p

Ja odliczam już dni do końca EURO, nie mogę się doczekać he he

Ostatnia edycja:
No ja innej opcji nie biore pod uwage musi sie udac:tak:Ja 4 lata temu po finalowym meczu pojechalam na porodowke 2 tyg przed terminem mezus mial podwojna radosc bo wygrala jego Hiszpania no i do tego synus kolejny :-)

Ja mecz finalowy bede ogladala na dzialce a mezus samotny w domku:-) no chyba ze sobie jakies kibicki zaprosi hi hi

No proszę jak się złożyło :-D
Może i tym razem finał będzie podwójny :tak::tak:

Ja uciekam bo moja córa jeszcze biega i muszę się za nią wziąć :-)

Dobrej nocki:-D

witajcie

Agnes - Bromek zadziałał, jak najbardziej, ale w trakcie kuracji, po skończeniu (14 dni) przylazła laktacja niestety. Mam jeszcze jedno opakowanie Bromka, ale pewnie po skończeniu drugiego opakowania byłoby to samo - chyba po prostu muszę przejść ten etap, a skoro tak, to nie będę sie faszerować niepotrzebnie lekami. Nie jest najgorzej, wiec jakoś to przetrwam - zakupiłam drugą główkę kapusty - wiec damy radę!!

Axarai - Kuba urodził się z wagą 3770g, tydzień temu ważył 3660g (normalne jest, że dziecko nieco gubi), ale dziś położna go ważyła i było 4520g - SZOK!!!!! ale nie jestem tym bardzo zdziwiona, bo on jest stale głodny i pije bardzo dużo mleczka, więc rośnie.
A jak Ty się czujesz? Jak po przeprowadzce? Urządziliście sobie juz gniazdko tak do końca?

Buziaki dla wszystkich!!!!

Hejka kobitki.....jestem ale tylko duchem....padam na twarz w korkach i na jezdzie na lotnisko spedzilam dzisiaj 4 h:szok:
Wpadam jutro i mam nadzieje ze bedzie mnie wiecej......ale nie wagowo:-D

hej a co to ja pierwsza:szok::szok: gdzie się podziewacie??

karolina?? zawsze już o tej porze jesteś??

sylwia dawno cię nie było? Jak się czujesz??

katrina gratuluję synka, rośnie jak na drożdżach:tak:

truskafffka ja mam do pracy 7 km ale jeszcze jak potem jeżdżę to się czasem tak uzbiera:tak:

roza
no pewnie że się uda... ja czuję już @ na plecach i sama nie wiem skąd u mnie ten optymizm dzisiaj??? Ale nie ważne skąd ważne że nie mam doła i mam dość dużo energii... jak na tą pogodę ... bo u nas znowu buro i 15 stopni:szok:

miłego dzionka :-D:rofl2::-)

jestem laseczki, ale jakoś mi to pisanie nie idzie

karolinko oglądam właśnie serial - no i jest scena kłótni matki z córką. rzecz dzieje sie na szpitalnym korytarzu. Wreszcie zostają rozdzielone a córka mówi - uduszę ją- na co pada odpowiedź- nie tutaj. lekarze ją uratują

reklama
Witam ;-)
Jane ja tam zaciskam za Ciebie kciuki &&&&&&&&...... mam nadzieje ze jednak Twoje podejrzenia ze Cię zaleje sie nie sprawdzi, i na teście ujrzysz piękne tłuściochy, albo na początku chociaz tą bladą kreseczkę :-D Taki tryb życia jaki TY masz mnie by sie przydał po porodzie aby zrzucić te zbędne kg :sorry:
Roza a ta luteina to w koncu doszła?????? Bo nic nie piszesz i w koncu nie wiem :baffled: To jak chcesz to i Ja sie bede modlić aby u Ciebie jutro było słoneczko :laugh2: i impreza pożegnalna sie udała :-)
Karolinka no lepiej bym tego nie ujęła..... dokładnie, jakbym mogła to bym przyjechała i wygarnęła teściówce co myślę i jaką CI krzywdę robię....... a moze zjedziemy z dziewczynami i tak zrobimy, co pare rąk to nie jedna :laugh2: ale tak poważnie to i tak uwazam ze nie jesteś w cale słaba..... bo dajesz radę żyć w tej chorej sytuacji........... teraz najważniejsza jest Jagoda ( ojjjjjjj kochana TY to juz nawet nie masz sie czego bać ze moze jajeczka Jej wyrosną ) no i budowa domku......a resztą sie nie przejmuj, tylko żyj po swojemu dla Jagódki i męza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)

U mnie pochmurno, ale nie smutam...... co prawda mam sprawę na miescie ( trzeba przedłużyć umowę o internet + chce router WifI do nowej umowy bo fajną mi propozycje zapodali :-) ) ale mam nadzieje ze jednak sie nie rozpogodzi tzn żeby tylko nie padało :-) Przy okazji wskoczę do apteki i kupię moze juz te majtki jednorazowe i podkłady !!!!!!!

MIŁEGO DNIA :-)

Ja własnie miałam pytać wczoraj o sylwie bo jej nie było pare dni........ melduj sie kochana !!!!!!
a tak poza tym to u nas była polisia prawda ?????? Tez jej nie ma dłuuuuuuuuuuuuuugo...........

piąteczka hahhaa dobre ...............

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry