• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

truskafka od razu o karoli pomyslałam ha ha

ilonka no nie boli, ale nałazic sie trzeba

kasiaes dokonałaś naprawde właściwego wyboru. Ja mam jeden obok drugiego- parasolka, bo do auta- i nie zawsze moge sie wszedzie dostać, ze wzgledu na szerokosc

katrina kawał chłopa no no

a ja mam dzis wieczorem przechlapane jak m wróci. Aż się boję.

reklama
Cześć dziewczynki.

kasia
, wózek super. Też myślę, że nie ma co się martwić na zapas i czekać na najgorsze. Trzeba się cieszyć tym co jest. A lepiej żebyście sobie wydatki na maluszki dawkowali, bo ciężko będzie wszystko na raz zakupić.

Ja dziś byłam u lekarza, ale nic ciekawego się nie dowiedziałam. Poszłam też zabrać swoje rzeczy ze szkoły i rozliczyć się ze wszystkiego, bo juro kończy mi się umowa. Byłam też u dyrektora i straciłam nadzieję na pracę. Ściemniał mi, że nie wie jeszcze czy będzie miejsce w przyszłym roku, a ja wiem, że na 100% będzie.
Pewnie się nie sprawdziłam, bo poszłam na L4. Szyjka mi się rozwarła i skróciła, co "oczywiście" było celowe i zaplanowane. :evil::-( Przykro mi się trochę zrobiło, że mi kłamał w żywe oczy. :-(

Z przyjemniejszych rzeczy, zamówiłam już Oilatum do mycia i krem dla Maksia. :happy:

Ostatnia edycja:
no widzisz roszpunko jaki ze mnie ciemniak cierpiący na wtórny analfabetyzm:eek:

kłapciu mam pomysła- a może wygraweruj JAGODA- a później tylko datę urodzenia dopiszesz?

edit
taka mała prowokacja, żeby Tobie też coś zakupił

Ostatnio edytowane przez moderatora:
piąteczka to co współczuć juz mamy wieczorka ????????????
Roszpunka przykro mi, beznadziejnie teraz jest, bo trzeba wybierać czy pilnować pracy czy rodzić dzieci :crazy: czyli dobrze rozumiem ze nawet to pół etatu nie bedzie dla Ciebie ???????????????
a ten Oilatum to taki dobry ???????? Bo ja nie kupowałam ani tego ani tych innych z apteki ....... a np widziałam bardzo fajną promocję na SUDOCREM do pupu w aptece rodzinnej 250g za 21,99zł czyli mega duże pudełko tego a wydajne jak cholera, bo na rok to minimum pewnie taka pojemność a krem boski na różne odparzenia itd ........ a nie wiem czy przypadkiem opakowanie 125g w rossmanie nie kosztuje 26zł !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Karolina w cale sie nie dziwie ze nie możesz usiedzieć zeby tylko teściówka "kochana" tam juz nie była i koordynowała całą pracę ....... ..... a o której wychodzisz??????????????????

Hej, byłam u ginekologa 18dc na usg na którym stwierdził ze mam cykl bezowulacyjny. cykle mam 28-30 dniowe. Do tego na usg odkryl ze niedawno bękła i torbiel i mam powiekszony jajnik. Czy to mozeliwe ze nie mialam owulacji w tym cyklu lub nie bede miec? mogł sie pomylic?

dodam ze z męzem staramy sie o dzidzie i kochalismy sie 7,8,10,13 i 20dc. do tego mialam sluz plodny, raz nawet mleczny w dniu usg i przez trzy dni ok 13 do 16 dc bolaly mnie sutki i podbrzusze. prosze o odp:((((

ilonko gorzej- módl się za moja marna duszę, no i duszę mojej tesciowej również

ulcia witaj

info od losiczki bidok bez netu został bo jakaś kopara robiaca u niej ulicę uszkodziła słup

reklama
ilonka, no nie dostanę tej połówki etatu pewnie. Do dupy to wszystko.:-(
Nie wiem czy Oilatum jest dobry, ale położna polecała. Na początek będę go używać, a później będę eksperymentować z tymi tańszymi. Mi właśnie jeszcze sudocremu brakuje i trochę rzeczy z apteki, takich jak sól fizjologiczna do noska i oczu itd. U mnie nie ma takiej apteki. :-(

ulcia, a jaki miałaś śluz wtedy co bolał cię brzuch?

karolina, powodzonka na budowie:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry