• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ilonka :-D:-D:-D:-D:-D:-Dchcesz zobaczyć domek Lily:-D:szok::eek: toż to blok kilkunastopiętrowy :-p:-p:-p:-pprawie 115cm :baffled:
ale tak na serio próbowałam sobie dziś fotkę cyknąć ale moje lustro jest za blisko schodów i nie mam możliwości pokazania się w nim :(((((( ale jak Piotruś będzie w domu to postaram się żeby mi cyknął focie :))))

reklama
Ania ja tym razem nie odpuszczę, bede Ci krakac i krakac az w koncu bedziesz musiała jakoś ta focie zrobic ........Czas najwyzszy !!!!!!!!!:-D:laugh2::-) No i nie przesadzaj z tym blokiem .................:crazy: Molestuj Piotrusia aby zrobił dzis i sie chwal ;-)

Ilonko dzisiaj na pewno już nie dam rady Piotruś późno wraca i ja już na pewno w łóżku będę ale obiecuje że w tym tygodniu dodam mam juz duży brzucho mówią że wyglądam na 7 miesięcy :-D:szok::eek:

Dobrze.....ale w tym tygodniu to juz musowo :-) No i dobrze,niech sobie brzunio rosnie .....Lily ma tyle miejsca do fikania ze ho ho ;-) :-D:tak: a jak z ruchami ?????????? czesciej juz czujesz czy nadal sa dni ze NIC ??????????????

Ilonko są dni że czuję kilka razy w ciągu dnia ale częściej nie czuję nic ;) ale wiesz ten detektor tętna dużo mi daje jestem bardzo spokojna :))))

dziewczyny z góry przepraszam za to pytanie ale nie powiem co mnie trafia:wściekła/y: chciałam suwak dodac i kurna nie umiem!!!! gluopia baba za mnie a już nawet szukałam u wujka Google jak to zrobić i nadal nic!!! :angry: jak by któras wytłumaczyła ciemnej masie na priv moze żeby nie zaśmiecać wątku będę wdzięczna

Jupi udało się ale ciemna jestem

oj Piąteczko to był najlepszy zakup !!!!!!!!!!! i polecam każdej przyszłej mamusi bo to odstresowuje ja pamiętam siebie do póki tego nie kupiłam łoooo matko byłam jednym kłębkiem nerwów

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry