• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Fakt, tanie są papryki w biedronce, dziś widziałam!

dziama, grill to najlepsze wyjście:tak: zawsze można zagonić jakiegoś faceta do stania przy nim, bo to w końcu męskie zajęcie;-);-):-D Do tego sałatka czy dwie i masz imprezę z głowy!

agnes, ja też piłam z cytryną. A potem przez dwie godziny siedziałam i starałam się nie zwrócić. Aż mnie mdli na samą myśl o tym ulepku!

piąteczka, dziama pisała, że u niej w szpitalu na prawdę wszystko trzeba mieć swoje! Dziwne obyczaje, to fakt. Przecież te jednorazowe koszule szpitalne nie kosztują majątku!

ilona
, ty bierzesz do szpitala te pieluchy Dada?? Dziś na nie patrzyłam i zastanawiam się czy też tej małej paczki nie kupić.

truskafka, ale masz świetnych znajomych! Pozazdrościć:tak:

katrina, dzielny chłopak z niego!:tak:

rozia, &&&&&&&&&&.

axa, pipka jak malowanie;-)

ania, musisz nam ten brzucho pokazać to ocenimy, bo reszta się nie zna;-):laugh2:

Ania sama chciałam kupić ten detektor ale tak wyszło ze nie kupiłam....bo szybko poczułam ruchy a potem mi bylo szkoda kasy :sorry:
dziama a jednak sie udalo,,,,,,,,,i masz piekny suwaczek,,,,,,BRAWO :-p

Piateczko miałam to samo napisac do dziama hahah !!!!!!!!!! jagody zastopuja sraczke jak cos :-D:laugh2:

Roszpunka Tak, biore to małe opakowanie z biedry ,
no i słuchaj doswiadczonych mamusiek, DADA I BABYDREAM swietne pieluszki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i TANIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie opłaca sie kupowac tych drogich, bo to ten sam h*j tylko w innym opakowaniu :-) :laugh2: no chyba ze Maksiu bedzie mial uzculenie na te tansze hehe :P

Ostatnia edycja:
no widzisz a u mnie to różnie z tymi ruchami dwa dni czuję a teraz juz trzeci dzień nic ale wiem że wszystko gra w środku :)))))))))))

ja lubię różne paskudztwa typu robale ale moje dzieci dziś przesadziły- jutro będzie przesrane w dosłownym tego słowa znaczeniu

Uwierzcie mi, że nie mam najmniejszego zamiaru się wykosztowywać na drogie pieluchy! To ja też kupię te Dada do szpitala. I tak moje dziecko będą ubierać w to co będą miały pod ręką. ;-)

ania, to super, że detektor się sprawdza. :tak:

reklama
Roszpunko i masz całkowitą rację ja pamiętam jak byłam ze swoimi dzieciaczkami i pielęgniarki się pytały czy mogą kilka zabrać dla dzieciątka które matka porzuciła :( i co miałam powiedzieć?? przecież dzieciątku nie odmówię

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry