• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

gosiulek mąz przyjedzie to pójde na klatkę i pochodze po schodach troszkę...........
Piąteczko wątpie czy mi tak zrobią.........pewnie by mnie zostawili na oddziale i kazali czekac albo do domu by mnie wygonili ........ a ja wole w domu juz czekać niz w szpitalu !!!!

reklama
no własnie nie mam tej piłki kurcze.....:-(:-(:-( dzis jeszcze pójdziemy najwyzej na dłuzszy spacer tam gdzie najwiecej schodów to połażę .... ehhh nie mam siły juz :-(:-(:-( tak bym chciała urodzić.... i miec z głowy !!!!!!!!!!!!! te przysiady tez zaraz bede robić.......... nie zaszkodzi a moze cos pomoze .............. dziękuję Wam kochane ..... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Ja to sie prędzej nabawię nerwicy niz urodze ......:-(:-( Tez bym tak chciała aby mnie chwyciło i z górki.....a nie nerwy szarpało....czy to juz czy nie .......wryyyy..............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wykoncze sie a wy chyba ze mną z tego wszystkiego .......bo wam smęcę tylko i strasze a jak sie okazuje to Pawełek jest niezłym dowcipnisiem - po tatusiu akurat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :crazy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry