• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Lor też miałam takie bóle początkowo, dobrze, macica rośnie :)
Orfiś super :D :D śliczny kociak :D
a test jeszcze ładniejszy :D
Sylwia, chłop przegina...pogięło go, gówniarz...:dry:
trzeba go naprostować, bo tak jak dziewczyny piszą..będziesz miała trójkę dzieci, a on ma być twoim partnerem, a nie dzieciakiem..może faktycznie spróbujcie do siebie pisac..
Viola z tymi listami nie takie dziwne ;) my jak mieliśmy kryzys, to listy nam uratowały związek :)
łatwiej się pisze o uczuciach :)
Piąteczka łosiczka...ja zamawiam was na 1 kwietnia buhahah tak zamierzam rodzić, dobra data :-D

Rozia to mała daje czadu :)
Roszpunka super że Maksiu taki kochany :) a ty odpoczywaj jak tylko masz okazję, wracaj do formy :)
Ania powodzenia z przeniesieniem;)
Karolina hahaha czułam że się prezent spodoba jednak buhahahahahaha
a mąż widzisz...będą z niego ludzie :)
Jagoda mnie powaliła na kolana :D rozkoszna :D
Kasia no masakra w tym szpitalu ehhh ale najważniejsze że dziewczynki mają się dobrze :)
no i widzisz, Twoja szefowa też super, czyli zdarzają się dobrzy pracodawcy :)
Polisia Kciuki żeby synek zdecydował się opuścić szybko brzuszek ;)
Piąteczka zajawiłam się tym lakierem :p
czekamy dalej na II kreski, nie może byc tak, że ich nie ma!!!
Agnes świetny wybór!!!!
Jane zobaczysz będziesz nam się chwalić dwoma kreskami pięknymi :)
ja zostawiam sobie testy na pamiątke, taki schiz, po Matiku też mam :p
Dziama spokojnej pracy

reklama
Hallo Kochane!!!
Roza coś będzie, będzie!!!! Na zaczynamy staranka pierwsza była Karola, i jest Jagoda, a że trochę oszukana, bo edytowała posta, to ja byłam druga, i jest Ada:-)
Lori walczyłam z bólem wczoraj tak że masakra! Musiałam się Apapu najeść, a w nocy Malutka tak szalała, że aż się przestraszyłam, że jest coś nie tak:szok: Dziś też tak niemrawo się czuję, ale na razie daję radę bez tabletek:eek:
Piąteczko trzymam namiętnie&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!!!
Truskafeczko ależ pięknie Twój suwaczek zasuwa:-)
Buziaczki dla Wszystkich!!!!

Axarai - a masz już jakieś mocniejsze skurcze przepowiadające?

Truskaffka - fajnie z tym wypadek :) ... my też mamy dzisiaj paskudną pogodę, chwilowo przestało padać, ale wszędzie jest mokro. Bardzo bym chciała żeby Mati się chwilę zdrzemnął to byłoby trochę ciszy :sorry2: .. mi też się przypomniało że lekarz mówił że w drugiej ciąży takie bóle są bardziej odczuwalne i że właśnie to jest normalne bo się rozciąga. Bolało cię tak z dwóch stron czy tylko z jednej?

Lor ja się nie łudzę, Mati spać na pewno nie będzie, wyśmiałby mnie jakbym mu drzemkę zaproponowała :-D
ale ładnie się bawi, czasem bajkę obejrzy, obiad się gotuje, jak zjemy to wybędziemy na wieś się powłóczyć :p

co do bóli, z różnych stron mnie bolało, czasem lewa, czasem prawa, czasem ogólnie całe podbrzusze. Teraz już lepiej, tylko jak za szybko się ruszę, podniosę, to coś zakuje

Lori ja w poprzednich ciążach w ogóle nie miałam bóli przepowiadających, teraz dwa razy zdarzyło się że miałam takie skurcze, po badaniach u gina:szok: Wziernik mnie bolał i cytologię pobierała, a teraz wziernik i wymaz na paciorka i też mnie brzuch bolała! Już więcej wziernika nie dam sobie wsadzić!
Mi się z porodem nie spieszy:-) 30 mam rozmowę w klinice, w sprawie ew. CC, i M teraz urlopu nie dostanie, a 3 Kacper idzie do przedszkola, więc jeszcze też nie mogę rodzić, a i weekend 1,2 jedziemy kupić fotelik i resztę potrzebnych rzeczy, ale już po 10 jak najbardziej:-) Tak sobie wymyśliłam;-)

Axarai no zobaczymy co będzie,ale ja i tak wiem co... Nieźle sobie wymyśliłaś, plan dobry masz:-)

Lori szalejesz - oszczędzaj się jak najwięcej;-)

A mój chłop znowu na rybki planuje się wybrać.... już mam dość tego jego hobby. Wczoraj przywiózł ryby i smród w całym domu był:wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry