• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Marysiu witajcie:) i jeszcze raz ogromne gratulacje:) Sylwia ach te chłopy:wściekła/y:!Jane ja tez znam pare przypadków że właśnie po rzuceniu przez partnera palenia dziewczyny pozachodziły wreszcie w ciążę,więc namawiaj męża może sie mu uda odstawić nawet dla jego własnego zdrówka;-). karolinka no Twój M. zachował sie super,pokazał mamusi kto dla niego jest najwazniejszy:-),jestem pewna ze jak Jagódke bedzie juz trzymał w ramionach to jeszcze bardziej Was ona połaczy i skończą sie Wasze problemy z teściową! Kasiu ciesze się że z dziewczynkami jest dobrze :) a zachowanie lekarki normalnie szok! Lori KOchana Tobie serdecznie gratuluję 2 kreseczek,zycze dużo spokoju i bede sie modlic za Twoje spokojne 9 miesiecy! no a kotek przesłodki!!! ania to super, że będziesz mieć w pracy troszkę lżej! Piateczka na testowanie za wczesnie ale po tylu serduszkach musi byc plusik!!!!!!!!!! resztę nie pamietam życzę miłego dnia laseczki!!!

Witam po przespanym przeze mnie Weekendzie :)Pamela:wszystkiego najlepsiejszego Kochana z okazji 2-giej rocznicy Waszego Slubu :*my mamy 2-ga rocznice 10 wrzesnia,a 15-go wrzesnia 7 lat jak zesmy sie poznali,a 1-go stycznia 7 lat naszego zwiazku :)pozdrawiam ;)

witam po weekendzie! minął mi szybciutko, rodzinnie. od dzisiaj chce wprowadzić w życie plan odpoczywania i przygotowania do porodu tylko nie wiem czy się uda :-). dzisiaj jeszcze ma być tapetowana ściana w pokoju młodego, jutro zamawiamy wózek i zabieram się za ostatnie zakupy. a potem już czekam i leniu****e. przynajmniej tak chcę ale z moim nadmiarem energii nie wiem czy się uda.

pamela wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy! spełnienia waszych marzeń i kolejnych lat w miłości.

wszystkie dzisiaj jakieś zabiegane więc ja też na razie zmykam. miłego dnia. będę później

reklama
Dzień doberek :) Ja jeszcze w wyrku :) o6,20 pobudka na temp znowu wzrost Losiczko normalnie w szoku jestem potem wstałam siku i tak jeszcze gnije w łózku :) ale zbieram się powoli - dzwonił siostrzeniec i zaprosił ciotkę na kawę mrożoną miłego dnia kochane :*

Piąteczko- melduj się ładnie.
Pamela- Najlepszego :* po zdj wodzę że urlopik udany i pogoda dopisała fajnie
Marysiu Roszpunko co u Was i maluszków??? może jakieś nowe foto dla cioteczek ???
Ilonka - a co u Ciebie ????? gdzie przepadłaś???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry