reklama
ewirut1
Fanka BB :)
Rozia - tema rzeka 
przylatuje tylko jak Bartuś zapłacze i pyta co my mu robimy? Tak ogolnie to twierdzi , że zle wychowujemy, ale nia sie nie przejmuje , najważniejsze , że mam swoje wielkie szczęscie przy sobie, a jej gadanie nic nie znaczy dla nas teraz najwazniejszy jest Bartus a nie jej słowa przykre skierowane w nasza strone!
Wiecie 15 min temu wstał zjadł butle i zasnał nadal t nie podobne do niego a muzyka wciaż glosno gra , to chyba działa

Wiecie 15 min temu wstał zjadł butle i zasnał nadal t nie podobne do niego a muzyka wciaż glosno gra , to chyba działa

P
Paula~
Gość
Ehhh te ukochane teściowe 

-Lorelain-
ewirut - hehehe niezły sposób na usypianie
.... moją to najlepiej olać i wtedy jak widzi że nic się nie dzieje to idzie spać
.... za to mają podobnie z pielęgnacją
kąpiel uwielbia ale balsamowanie to najchętniej by sobie podarowała 
kurde ma już 4 godziny przerwy i nie wygląda jakby się miała zaraz obudzić
no i co budzić czy nie budzić 

kurde ma już 4 godziny przerwy i nie wygląda jakby się miała zaraz obudzić

ewirut1
Lori - ja nie wybudzam , jak juz spi to niech spi
Moj juz wykapany najedzony i chrapie
Boże nie poznaje swojego dziecka
A jak tam Twoja królewna sie miewa?
Różnica miedzy moim a Twoja córcia jest 1miesiac i jeden dzień

Moj juz wykapany najedzony i chrapie

Boże nie poznaje swojego dziecka

A jak tam Twoja królewna sie miewa?
Różnica miedzy moim a Twoja córcia jest 1miesiac i jeden dzień

katrina115
Potrójna Mama
witajcie
Rozia - alez oczywiscie, ze Kuba też się załapał na choróbsko. Tydzień temu z obydwojgiem byliśmy u lekarza. Wirus - taka diagnoza! Osłuchowo czyści, kataru nie mieli, tylko temperatura i kaszel. Juz jest Ok, ale ten tydzień Alinka przesiedziała w domu. Myślałam, że jajko z nimi zniosę.
Rozia - alez oczywiscie, ze Kuba też się załapał na choróbsko. Tydzień temu z obydwojgiem byliśmy u lekarza. Wirus - taka diagnoza! Osłuchowo czyści, kataru nie mieli, tylko temperatura i kaszel. Juz jest Ok, ale ten tydzień Alinka przesiedziała w domu. Myślałam, że jajko z nimi zniosę.
reklama
LiLuu
Szczęśliwa mama ;);););)
Witam
my tez juz nie spimy od 8 chyba
Jestem tak zmeczona ze nie kontaktuje
wczoraj w pracy poszlo dobrze w sensie ze utrzymalam swoje stanowisko i etat z tym ze ja i tak nie wracam do pracy tylko oni jeszce o tym nie wiedza bo musze sie utzrymac do grudnia ze wzgledu na starania o obywatelstwo wiec im nic nie mowie.
Kurcze bylam tak zmeczona wczoraj wieczorem ze ńie moglam zasnac do 2
A teraz ledwo zywa jestem
zycze wszystkim milego dnia
my tez juz nie spimy od 8 chyba

wczoraj w pracy poszlo dobrze w sensie ze utrzymalam swoje stanowisko i etat z tym ze ja i tak nie wracam do pracy tylko oni jeszce o tym nie wiedza bo musze sie utzrymac do grudnia ze wzgledu na starania o obywatelstwo wiec im nic nie mowie.
Kurcze bylam tak zmeczona wczoraj wieczorem ze ńie moglam zasnac do 2

zycze wszystkim milego dnia
Podziel się: