reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Rozia dzięki, że pytasz ;-) ale u mnie w sumie nic nowego, jakoś tak leci dzień za dniem bez większych ekscesów :-)
A Bianka widzę, że wróciła do dawnych nawyków "senniczych"
;-)

Marysiu
owocnych przygotowań do imprezki :*

Co do węgierek to chyba w tym roku jest urodzaj, bo już kolejny raz słyszę, że jest ich oblężenie :tak: ale to dobrze, bo uwielbiam :-p

reklama
Paula Bianka dziś tak wstała, bo o 5 się najpierw obudziła, a raczej m ją obudził, jak do pracy szedł. Ostatnimi czasy Bianka wstawała o 8, ale za to w ogóle sie w nocy na jedzenie nie budziła :-) Także zobaczymy jak to będzie z tym jej spaniem po przestawieniu na butle :-)

ja również się szybciutko witam bo brzdąc zaraz wstanie :-)

Katrina - dużo zdrówka dla córeczki:tak:

Rozia - moja dzisiaj spala do 8 :) ... żyć nie umierać :cool2:

Paula- ja na działce też miałam wysyp .... kompoty narobiłam :-p

Joasia - a to dobrze że mężuś tak spokojnie przyjął do wiadomości fakt że będzie rodzynkiem w rodzinie :-p:-p

a ja dzisiaj w nocy pierwszy raz karmiłam na leżąco i pokochałam nową pozycję :-):-):-)

Witam sie i ja

my pospaly do 9 a tu u nas sukces bo zwykle o 7 pobudka

ja dzis znowu do pracy musze jechac na ostatnie juz spotkanie w sprabie zwolnien :wściekła/y: nie chce mi sie :crazy:

Milego dzionka wszystkim

hejka

ja dziś od rana ogarniam, obiad się gotuje...chata lśni...młoda właśnie poszła spać, a ja kawka i bycze się ;)
ładnie dzieciarnia spała dzisiaj :tak: Moja Mela też nieźle, co prawda otworzyła oko przed 8, napiła się herbatki i pospała jeszcze do 10 ;)

wczoraj D odebrał 300 fotek, hihi jednak zupełnie inaczej się ogląda fotki w albumie :-)

Liluu
powodzenia ;)

Miłego dnia babulce :)

Hej babeczki :)
Ale wczoraj sie wkurzyłam na pisałam do was taka dluga wiadomosc na tel a tu zapsało ty dwa słowa no myslałam ze oszaleje.
Chyba znalazłam sposób na swojego synusia aby troche spał w dzien. Dzisiaj gdy zasypiał właczylam mu muzyke odsc glosno i dzecku nic nie przeszkadzała mozna powiedziec ze usnał sam przy niej bez kolysania , no i spi ładnie tak jak niemowlak powinien, oby to było to... trzymajcie kcuki:-)

reklama
Dziewczyny tak ogólnie jest super jeszcz jak opanujemy spanie w dizen do perfekcji to bedzie zajebiscie:-) Bartuś uwielbia sie kapać sprawia mu to ogromną przyjemnośc, gorzej z oliwkowaniem, ale jakos dajemy rade;-)
Wiecie nawet nie sadzilam , że mój meżuś bedzie tak dzielnie spisywał sie w roli młodego tatusia , który z dziecmi nie miał nigdy wspólnego, a tu takie pozytywne zaskoczenie:rofl2::rofl2::-D
W sride idziemy na pierwsze szczepienie zobaczymy jak przeżyje moje maleństwo to zdarzenie! Ja boje sie strasznie , pewnie bedzie płacz straszny!

Do góry