reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Katy niestety Lily jest strasznie niezdecydowana co do prezentów :-p
a spotkanie lepiej będzie już na wolnym przynajmniej ci nie zasnę w połowie :-D:-D:-Dbo teraz nie gwarantuję nic :-p

reklama
Kochane me, wpadłam na chwilkę, bo dałam czas na kompa K :-) ale naskrobałyście :szok:

AdaW no ja właśnie wiem, że im trzeba wszystko łopatologicznie, ale nie jestem aż tak zdesperowana (jeszcze hahaha)
:-p tak więc dam mu czas, niech to będzie jego decyzja :tak: co do oponki to coś w tym jest, bo moja mama też ma oponkę i pływać też nie potrafi :-D no popatrz jak to wszystko mądrze ktoś skonstruował ;-) a tak na poważnie to te mięśnie są jak najbardziej realne skoro jeździsz na rowerze :tak:

truskafffka może mój też na to wpadnie
:-) kiedyś mówił mi, że on nie będzie czekał na ślub itp. tak długo jak nasz wspólny kolega, tylko, że ten kolega hajtał się po 8 latach hahaha :-D ale co ma być to będzie :tak:

dziama86 no nie ma lekko puki co zaczekam jeszcze, a najwyżej za parę lat zmuszę go
:-D hahaha (żart)
a jak tam po weselisku?

sylwia_d mam nadzieję, że dobry, tylko czy zadziała
:rofl2:
jak się czujesz malutka?

karol_in-a bidulko Ty nasza...
:-( a mąż nie robi żadnych kroków w tą stronę aby odseparować mamuśkę, a co za tym idzie abyś Ty była nr 1 ? :blink:

ufff jak tak czytam o tych okropnych teśniowych to czasami cieszę się, że mój K nie ma zbyt dobrych stosunków z mamą... tzn. bardzo rzadko się kontaktują mimo, że mieszkają w tym samym mieście
:tak:

ilona24 no widzisz, więc idealnie mnie rozumiesz
:blink: spoko, dzisiaj TV był włączony hahaha zawsze to coś :-D
a tak na marginesie to czekamy na fotki prezencików z kinder party syneczka
;-)

KatyB hahaha żebyś wiedziała, prawie jak zielony ludzik z czółkami
:tak: :-D

LiLuu sorki, że się wtrącam, ale zakładam, że Lily pączkami by nie pogardziła
:laugh2:
Ahaaaa i widziałam wczoraj w Kauflandzie takie pączusie jak mi kiedyś pokazywałaś w linku- ledwo co dałam radę się im oprzeć :-) ale byłam nieugięta i zabrałam do domu tylko chleb z ziarnem :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Katka TY jak coś palniesz to mozna sikać po nogach :laugh2::laugh2:wariatka :-p
Torciku juz nie mam bo oddałam 2 ostanie kawałeczki ...ale za to cały nadal jest na grupie hahahhhaha :laugh2: częstujcie sie hihi :-p

agnes a może tak "sprowadzić" tesciową Karolinki... z tymi wszystkimi przedpotopowymi łaszkami dla dziecka , nastraszyłaby Olusia ze jak nie wyjdzie natychmiast to Ona go w to wciśnie jak sie urodzi po 15 pazdziernika :laugh2::laugh2::laugh2:

PAPI ma takie 2 górki białe w miejscu dolonych jedynek ..... od wczoraj łapki ma ciagle w buzi, slini sie jak buldog no i marudzi bez powodu a to u niego nowosc takze nie wiem czy go to dziasełko nie swedzi .....:szok::szok: ale tak szaybkoooooooo..........:szok: jaś miał takie gorki białe ok 5 miesiaca a pół roku juak wyszała jedynka a dzis to az sprawdziłam łyzeczką czy przypadkiem mu nie wyszedl bo wczoraj to az takich gorek nie mial :szok:

Paula.... Piateczka zaraz wroci z tekstem ze ja maz wykorzystal :-D:-D:-D
Ilonka co ty gadasz?????JUz zabki:szok:???? Biedny Papcio :-(

Ile po placuszki proziaki (prolzioki w niektorych rejonach PL) kojarzycie????? bo braciszek zrobil, to mi sie troszke humor poprawi bo brzuchol boli na @:-(

KatyB hahaha :-D bardzo możliwe :-p
mój zawsze twierdzi, że to ja wykorzystałam jego ;-)
ja nie wiem co to są proziaki / prolzioki :-( albo żaden nie mój rejon i jeszcze u mnie nazywane są inaczej, albo po prostu nie słyszałam o takich :-D

edit.: właśnie zapytałam o nie wujka google, ale niestety nie miałam przyjemności poznać Panów proziaków nawet pod inną nazwą
:-(

Dobra lecę mojego Pana odciągnąć od kompa :blink: :rolleyes:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Katka ja tak samo nie wiem o co kaman :szok::-p co to za placuszki ????:baffled:

z tymi zabkami to ciort wie ... moze to poczatek ....a do wyrżnięcia jeszcze kupa czasu a moze i wyjda szybko .... :baffled:
Paula duś węgorza póki w domu hihih :-p

Jutro margaryna smakowita 700gram za 2,59zł w biedronce
i plyn SILAN 2,8 litra jak dobrze pamietam za 14,99zł
znów pewnie bedzie bitwa hahahah ...

Ostatnia edycja:
reklama
hihi u mnie post niżej :-D dzięki , :-)
no ale pewnie nic nie przebije wczorajszego dnia jak otwierali 2000 biedronke w łodzi :laugh2: tam to dzicz,,,,, koczowali całą noc pod drzwiami bo m,in telewizor 50 cali za 1,500zł :rofl2:

dzieciaczki spią , także chyba i ja pójde spać z kurami dzis :laugh2:

aaaaa dysk padl ......kuuuuur..... ja to mam szczęscie :crazy: i na dodatek wszstkie dane trafił szlak .... i teraz 200zl w plecy... co bym mogla kurcze cos dzieciom kupic..... :crazy:

Do góry