reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ada :-D:-D:-Dale mnie się nic nie chce :baffled:

poza jedzeniem :-p ale kurde to nie jest śmieszne bo mi się na prawdę nic nie chce :confused:

reklama
Hej dziewczynki:-):-):-)
ja jeszcze w pidzamie a pasowaloby isc do pracy co.......:baffled:
Sylwia ja ci moge oddac troche mojego spania:-)
Valky skoro to pierwszy cykl poodstawieniu tabletek to chyba norma ze takie zygzaki na wykresie:tak:......moze w kolejnym juz bedzie dobrze;-)
Ilonka zwlaszcza na tym zdj ...jak hiszpanski .....nie powiem co :-D
Ada czasami trzeba wszystkich "zresetowac" w rodzinie ale to im na dobre wyjdzie :tak:
Viola to Antos teraz ma w domu Fikoland :-D
Ania przeciez masz czas leniuchowania :tak:

Tak Katy niby tak mam czas do leniuchowania ale jeśli teraz nie zrobię wszystkiego dla Lily to kiedy :confused:
za kilka tygodni nic mi się nie będzie chciało już w ogóle

idę segregować ciuszki dla malutkiej bo nie wiem czego ile ma

Może Katy :-D oby się tylko wkońcu udało zafasolkować :-D

Lilu leniu**** póki możesz gwarantuję że przed porodem będzie ci się wszystko chciało gorzej z wykonaniem (gabaryty nie te) wiesz 3 marca ja byłam autobusem na próbnej maturze a 13 urodziłam :tak:jak nikt nie widział to sprzątałam bo miałam tyle energii że mi się wydawało że ja bym wszystko zrobiła:)

Ostatnia edycja:
Lilu tam co innego piszę tylko się cenzura włączyła :) choć nie wiem czemu końcówka od odpoczywania zabroniona :-D
Paula u nas też śnieg pada i zimno jak nie wiem

Ostatnia edycja:
Violu no własnie raj sie skończył :-( M był tylko tydzien w domu bo ostatnio ( chyba w sierpniu) robił dach na kościele ale tylko pół bo na tyle wtedy mieli pieniążków.... umówili sie ze za rok zrobi drugą część...a oni zadzwonili ze mają kasę i może dalej robić :-D także wziął wolne tydzien w pracy i robił ten kościół no ale za 5 dni pracy zgarnął 1 tysiak także fajnie ze docenili Jego prace :tak::-D no a dziś juz w Wawie :-( no ale w środę wraca także potem 4 dni razem :tak::-)

Kochane mam do sprzedania to ubranko do chrztu ale i nie tylko po Papi.......... spodenki białe BENETTON BABY, body białe z długim rękawkiem roz 62 COCCODRILLO, biała elegancka koszula z długim rękawkiem z możliwością podwinięcia :) kamizeleczkę i do tego czapeczkę z tej samej firmy, dorzucam tez inna białą czapulkę w której Papi był w kościółku oraz białe buciki :tak:
czapy.jpg one są biała, bo na zdjęciu wyglądają jak kremowe
Jesli ktoś jest chętny to prosze na priv :tak: Cena paczka pampersów hehe czyli ok 30zł Przypomnę jak Papi wyglądał :)

Papi.jpg tylko muszki nie mam ..........

aha i mam jeszczer pare innych ubranek dla dziewczynki i nie tylko :tak::tak: w tym kocyk, ręczniczek polarowy do kąpieli ( za mały na Papiego) prześcieradełko do wózka na gumce, pokrowiec na przewijak , buciki , pare sztuk białych bielutkich bodziaków , itd :) Jesli ktoś jest zainteresowany przesle zdjęcia :tak::tak::tak:

np

buciki.jpg śpioszki.jpg welurowy bardzo cieplutki pajacyk, ub3.jpg ub4.jpg tez welurowy :)
ub5.jpg

zaraz jeszcze reszta zdjęć bo juz sie nie da wiecej :sorry2:

Ostatnia edycja:
Zdjęcie8890.jpg Zdjęcie8887.jpg

Zdjęcie0941.jpg Zdjęcie0940.jpg

Zdjęcie0939.jpg sukieneczka sztruksowa :)

Zdjęcie0942.jpg welurowe

aha i ten komplecik :) żółty z żyrafką ( spodenki, body i czapulka .... jest na grupie napewno gdzies to zdjęcie :)

Ostatnia edycja:
reklama
Co to Ilonka pozbywasz się ciuchów żeby m nie kusiło następne dziecko? Fajnie że ten tydzień był z Tobą i chłopcami w domku i super że tyle dostał napewno się bardzo cieszył i samoocena mu wzrosła że ktoś docenił jego wysiłek;-)

Paula no a z której strony Krk mieszka ta Twoja rodzinka?

Do góry