reklama
witam
zabieram sie za podziękowania na chrzciny. jak zrobię to się pochwalę
roszpunka u nas Olek dostaje na razie jabłuszko. pół słoiczka małego co dzień. ale od poniedziałku nie wiem czy cały nie dostanie bo zajada się i czasem domaga więcej
wpadne później
zabieram sie za podziękowania na chrzciny. jak zrobię to się pochwalę
roszpunka u nas Olek dostaje na razie jabłuszko. pół słoiczka małego co dzień. ale od poniedziałku nie wiem czy cały nie dostanie bo zajada się i czasem domaga więcej
wpadne później
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
Viola i całe szczęście ..........

dziękuje ... niedługo zaczne gotowac zupki wiec nie chce gotowac codziennie po troszkę bo to bez sensu
a jak odmrażasz to trzeba pewnie rano wyjąć aby dziecko zjadło w południe czy mozna włożyc w ciepłą wodę ????????????
sylwus
:-)
mnie napierdziela juz coś jajnicor także chyba cykl mi wraca do normy czyli owu ok 14-15 dnia ,,,, aleeeeee........zobaczymy co bedzie z tą moją fl ...

dziękuje ... niedługo zaczne gotowac zupki wiec nie chce gotowac codziennie po troszkę bo to bez sensu

sylwus

mnie napierdziela juz coś jajnicor także chyba cykl mi wraca do normy czyli owu ok 14-15 dnia ,,,, aleeeeee........zobaczymy co bedzie z tą moją fl ...

P
Paula~
Gość
Agnes czekamy na rezultat pracy :-) na pewno będą śliczne 
Valkyrie myśl pozytywnie :* a jak tam, wykurowałaś się już na dobre?
Laleczki macie pomysły na prezent Walentynkowy? Bo ja jestem w kropce i nie wiem co kupić K

Valkyrie myśl pozytywnie :* a jak tam, wykurowałaś się już na dobre?

Laleczki macie pomysły na prezent Walentynkowy? Bo ja jestem w kropce i nie wiem co kupić K

P
Paula~
Gość
... i teraz poczułam się VIPem 

P
Paula~
Gość
Ilonko aż zabrakło mi słów 

reklama
Podziel się: