reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Agnes ......................a raczej Olusiu

W dzisiejszym uroczystym dniu Chrztu Świętego Przyjmij kochana nasza Boża Dziecino Prosto z serca płynące życzenia szczęścia, Zdrowia, radości oraz Błogosławieństwa Niebios Przez całą Twoją wędrówkę, zwaną życiem.

chrzest.jpg

Ilonka ;-)
Lori i co mdłości wróciły???:-)
Truskaffka ja też ostatnio szaleje z mężą kartą jak się kapnie to mnie zabije :-D
Sylwia to czekamy na zdj ;-)

reklama
Dziendoberek :-):-):-)

Moj chłopek nadal w domu :wściekła/y: i nadal w łożku :wściekła/y: a do tego gaz sie skończył o nie nie nie ja napewno nie pójdę po niego .

Zyczę Wam moje drogie miłego dnia.Ja niestety szuranka cd. Mam 10 peleryn 10 spodni 20 koszul 10 kamizelek 10 pasów 10 kapeluszy do uszycia i jeszcze 11 pacynek :-)

Reszta na g :-) Buziam :-)

Aaaaaa od 3 dni pije czerwoną herbatę :-p i moje porcje na talerzu zmniejszyły sie o połowe :-p

Ostatnia edycja:
Witam kochane :-D
Agnes czekamy na relację z chrzcin i zdjęcia oczywiście :) :tak::tak:
Losiczka to wesoło masz jak chłopina w domu :-p:-p
O widzisz ..... to czerwona herbatka taka dobra na odchudzanie ??? :-) trzeba spróbować :) Choć ja jem raz dziennie ( obiad) bo nie mam chęci ani rano ani wieczorem a jak coś to jabłko albo serek wiejski :tak: :-p i waga powróciła do wagi sprzed ciązy czyli 59 kg :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D jeszcze ze 4 kg i bedzie super :tak::tak::tak::tak: Ale nawet m wczoraj zauwazył ze schudłam :tak::-)

Sylwuś czekamy na zdjęcia Mariuszka :) :-):tak:

M oddelegowany :-( ale smutno :-( a ja ubieram chłopaków i biegnę na pocztę wysłać Valkyrie czapulki i buciki z allegro :tak: aaaaaaaa zrobili mi pocztę pod blokiem prawie że :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Boze ale to dla mnie zbawienne :tak: nie muszę gnać z chłopakami daleko tylko 2 minutki i juz jestem :-) bosko :) hihi szkoda ze przed świętami nie otworzyli bo biegałam co 2 dni prawie aby paczki wysyłac :baffled:

śpioszki wstawać :-D :-):-):-)

Miłego dnia :-D

Lece na grupę szybko jeszcze
:-)

Hej kochane jestem

mnie jak zwykle weekendowo nie było :-:)-( ale obiadłam sie paczkami za to u mamuski :-D:-D:-D

Katy masz racje nie wazne co oby zdrowiutkie było :-D:tak::-D

Rozia czyli miałas szybki poród...oby i moj poszedł tak lekko a nie tak jak z młodym 17h :wściekła/y:

Liluu ale super karuzele to poszalałaś z zakupkami :-D:-D:-DKsiazniczka bedzie zadowolona hehehe

Ilonko a Ty samiutka zostałaś ,mezul pojechał :-( ale masz chłopaków cudaków :tak:

Roszpunko czyli co z nowych butków nici heheheheh :-D

Truskaffka poka poka co tam ciekawego kupujesz ????

Losiczko ....dziwnie bez twojego enpr, i myslałam ze moze mnie juz zablokowałaś ale tu doczytałam :-:)-:)-(

Lecę na g

Dzień dobry dziewczynki :-)

Ja się melduje i spadam :-) Wpadnę póżniej :-) Niestety jeszcze nie nadrobiłam grupy, ale postaram się to w najbliższym czasie zmienić :-)
Idę tylko Mariuszka póki co zobaczyć :-)

Miłego dnia życzę :-)

witam

u nas po chrzcinach pomału chata ogarnięta. jakoś dałam radę. ale roboty miałam masakrycznie dużo.w kościele nie najgorzej Oluś. jechaliśmy do kościoła wózkiem w nadziei że zaśnie ale chyba wiedział że się coś dzieje bo ani myślał spać. do kazania spokojnie siedział a potem zaczął marudzić. no to dostał butlę z mlekiem, ale nie zdążył wypić i na sam moment chrztu był mega płacz i lament. a potem jak tylko trafił na moje ręce zasnął i spał już do końca.

w domu wędrował z rąk do rąk i wieczorem był już padnięty. a dzisiaj daje mi popalić bo chyba zęby męcza bo jak tylko cos do buzi włoży to płacze wiec noszę te moje prawie 8 kg od rana.

fota jedna na g, reszta wieczorem bo młodego trzymam na rękach i ciężko mi pisać

miłego dnia.

reklama
Do góry