reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Męzulo chory :-( zapalenie oskrzeli :-( antybiotyk :-( i siedzenie następny tydz w domu :-( normalnie medal za ofiarność i cierpliwość mi sie należy :dry: oczywiscie gazu nadal nie mam. Na obiad były grzanki :-p

Katy śliczne suwaczki :-)

Rozia Sylwia czas zmienić suwaczki :-)

reklama
hejka

ja dziś wybyłam do kumpeli i jej siedmiomiesięcznego synka, nawąchałam się, wybawiłam ...i czekam na naszą kruszynę ;p

Sylwia Witamy !!! :D :D :D jeszcze raz GRATKI :D
pięknie się uwinęłaś z porodem ;)
Agnes pamiętam jak też chcieliśmy żeby Mati chrzciny przespał, a ten jak na złość się wyspał tuż przed ...:p
tyle że u nas fajnie, bo chrzciny robią tylko dla rodziny/gości, nie na mszy, więc w sumie w kościele to ok. pół godzinki i do domu
a mały może być też po prostu wymęczony po atrakcjach i odreagowuje, buziak dla niego :*
Ilona ooo jacieee ale by mi kiszki marsza grały przy takim jedzeniu:-D
Losiczka uuuuu współczuję i medal przyznaję, SIĘ NALEŻY!!! a dla M zdrówka, niech szybko do formy wraca i wiooo do roboty:-p
Lor hehe oo tak wymiana cyckonoszy ważna sprawa ;) też od tego zaczęłam:-D
Pamela bez kompa jak bez ręki :p dobrze że już jesteś ;)
MałaMi ...pąaaczki...ja chyba zgrzeszę, złamię dietę i w czwartek sobie na pączka pozwolę:sorry2:
Rozia Lilu buziaki dla dziewczynek :*
Katy oby udało się jak najwięcej skorzystać z karty zanim M się skapnie:-p:-D

a moje zakupy to poszewki na kołderkę i podusię do kołyski;
Zobacz załącznik 536668 z takim misiem, w wersji niebiesko różowej (choć mnie się podobał ten fioletowy, ale chłopaki zarządziły że róż ma być:-D), do tego jeszcze dokupiłam prześcieradełko z tym samym motywem i od tego samego sprzedawcy pieluszki flanelowe małe i duże

a dla siebie, kupiłam komplet do szpitala -koszulkę-czerwoną i szlafrok-szary
Zobacz załącznik 536669

jeszcze poluję na leżaczek i karuzelkę do łóżeczka -to używane, to zobaczymy jak mi pójdzie ;)

A ja dzis umieram :baffled:
od wczoraj głowa mi pęka ,całą noc nie spałam nawet apap nie pomaga :(((((((((((((( wczoraj mróz dzisiaj deszcz siedze i płacze boo nie ogarniam tej mózgownicy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dzień dobry :tak::-)

losiczko zdrówka dla męza nieustannie :-p dziś juz gaz jest ??????????????
Truskawka zakupy jak widzę udane :) Fajne ta pościel :tak::-D Mam nadzieje ze ja kiedyś tam tez bede kupować różowe fioletowe itd :zawstydzona/y: koszula tez fajna :) podobną miałam do szpitala :) :tak: tylko turkusową :)
Agnes jak dziś Oluś ??????????? i Macie za sobą chrzciny :tak:

Martuś :-:)-:)-:)-( a moze smaruj skronie aromatolem ??????? rób sobie masaż skroni ...... no nie wiem ...mam nadzieje ze bedzie lepiej......ale poza tym to TY mówiłaś o tych bólach lekarzowi ???????????????????????????????????

Rozia Sylwuś jak wasze pociechy ?????????
Liluu jak krostki Lily ????????? juz wyleczone ??????????
Pamelka pisz wiecej pieronie :-p
Jane TY też sie znów zagubiłaś :-:)-( ale pewnie nawał pracy, po pracy tez sobie zajmujesz czas znając Ciebie :-p
Róża hop, hop
Dziama pisałam na innym wątku ale tu tez zapytam ......ile masz zrobionych aniołków ??????Jutro wizyta także kciuki zaciśnięte !!!!!!!!!!:tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Lori
jak sie czujesz ?????? mdłości są ?????????
Valkyrie Czapulki wysłane wczoraj :) także myslę ze moze nawet piątku bedą u Ciebie ;-)
Violuś coś wiadomo w sprawie pracy ????????czy cisza ?? Buziaczki dla Antosia słodkiego
Roszpunka jak Maksio ??????
Katka słodki avatar !!!!!!!!!!!!!!! suwaczki oczywiście tez piękne :tak:
Katrina buziaczki dla Kubusia :)
Marysia jak dzieciaczki ??? zdrowe ??????????
Pauluś jak minął weekend z K ..??????
Biapl nie miej wyrzutów .... nikt nie jest idealny:tak:

Ciekawe jak Kasia-es i dziewczynki .........

Mam nadzieje ze nikogo nie ominęłam ........... u Ady dobrze.... nadal nie zna płci .......ok 18 lutego ma wizytę wiec moze wtedy dzidzia pokażę co tam kryje między nóżkami :) :-D:-D :tak::tak::tak::tak:

Ja coś spać nie mogę ... dziś od 7 na nogach :szok: brak snu i koniec... wiec wstałam bo to wiercenie sie na łóżku to jeszcze bardziej męczące :-( Pawełek oczywiście przespał calusią noc :-D:-D:-D , coraz częściej juz nie wstaje, a jak wstanie to o tej 4-5 na papu i dalej w kimono ...
oczywiście nadal czekamy na zębulka...... szuka i szuka i nie może go znaleźć :-p:-p:-p

aaaaaaaaaaaa...........kupiłam lalę bobasa :-D:-D:-D:-D:-D:-D szukałam takiej dużej jak noworodek czyli ok 50-55cm i znalazłam 57cm :-D:-D:-D mam nadzieje ze bedzie odpowiednia :tak:

MIŁEGO DNIA PERŁY !!!!!!!!!!!!

Dziendoberek :-):-):-)

Ilonko gaz jest :-):-):-) bręczący mąż też :baffled: dobrze że mam dużo szycia :-) .

Martuś trzymaj sie :-) a wiesz że ten synek u Ciebie wcale mi nie pasuje ;-)

Zapomniałam Wam napisać że w czwartek z ścinam włosy :-):-):-) jakoś tak krótko modnie ;-) a nie tylko kita i kita :-)

Narazie spadam Miłego dnia :-):-):-)

ilonko dobrze ze u ady wszystko dobrze :)
a co do lali to duza ci sie udalo kupic :p
losiczko ja zawsze mam dlugi bo dwa razy mialam krotki i strasznie wygladam ale musze sciac chcoc troche bo sa za dlugie

reklama
Losiczka to czekamy na efekt tej zmiany :tak::tak::tak: myslisz ze jednak pipulka u Martusi ??? :-D:-D:-D ja stawiałam na chłopca ale ze ja ciągle sie mylę w tej kwestii to być moze bedzie ta córa hihi :-)
Marysiu cieszę sie ze zdrowe bąble :) mąz nie wie.......bedzie miec niespodziankę jak wróci haha:-D:-D chciał to ma :-):-):-):-) :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a ja znów zapuszczam włosy :-D heheh :)

Do góry