reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ilonko focia będzie a jak :-):-):-) co do Marci a w sumie jej synka ;-) to dopiero mamy he he my mamy :-Dtzn Marta ma 17 tydz :szok: o matko jak ten czas leci . Sama wiesz jak u Ciebie było a u mnie to juz wogóle 36 tyg córa która ma na imie Szymek :-D

reklama
dzień dobry :)

chata ogarnięta, piorę pluszaki Matika i generalnie w dalszym planie tryb energooszczędny :-p
jutro wizyta u gin i usg :cool2: pojutrze klinika dla cukrzycowych mam..i już piątek i weekend :-p leeeeeccciii czas

Dzięki dziewczyny, w komplet dla siebie nie chciałam inwestować, więc pojechałam po kosztach ..bo to taki "chwilowy ciuch" a jak widziałam komplety za 150/200 zł..cóż faaaajne...ale jednak wolę na co innego kaske wydać :-p

MałaMi współczuję, mnie czasem też głowa tak boli...że tylko uciąć :dry:
a teraz ogólnie ciężki czas, pogoda...jak widać, ciśnienie niskie..masakra
ja nie dość że z reguły mam niskie ciśnienie, to teraz to w ogóle nie wiem jak żyję..:baffled: ostatnio miałam ciśnienie 95/55 -po kawie! szaaaalenstwo:baffled:

Ilona aaa właśnie przypomniałaś mi...fluidki ślę ;)
zwijaj do słoika i w swoim czasie wykorzystasz ;)
dzięki za wieści od Ady :D
pięknie Ci śpi kochany półroczniak :tak:
Losiczka super pomysł ze zmianą fryzury:tak: my potrzebujemy od czasu do czasu tak zaszaleć :-)
szuraj szuraj i zagłuszaj brzęczącego mężula :-p

Pozdrawiam wszystkie gwiazdy ;) meldować się prosze ;)

witam.

u nas jakiś problem z netem więc nie mogłam wczoraj wieczorem wejść. dzisiaj też coś muli ale może dam radę cos skrobnąć

martuś połóż się i sprobuj przespać może głowa przestanie boleć.

ilonka Oluś dzisiaj lepiej. póki co nie jest marudny. my też szukamy ząbka ale na razie brak. zjadł właśnie całego banana i chyba ubierzemy sie i na spacerek pójdziemy póki słoneczko świeci

truskaffka widzę że wyprawka się kompletuje. to już niedługo i będziemy Amelkę witać

losiczka mój m tez z zapaleniem oskrzeli. na szczęście już w pracy bo na głowę idzie dostać jak chłop cały dzień w domu

a oto tort Olka z chrzcin c.jpg

inne fotki wstawię po spacerku na g

miłego dnia

Losiczko Ilonko czyli co nie wierzycie w mojego chłopaczka :-D:-D:-D mowicie ze jeszcze piteczka może sie okazać hehehe
Ilonko i młoda dupka hehe o nie juz na 3 mnie nie namówić ,chociaz zawsze myslałam ze 3 będzie :tak:,ale 3 chłopków w domku mi zdecydowanie wystarczy .No i Oskarek nie chce sie ruszać .........hmm choc cos nie do konca pasuje mi to imię :-D:-D:-D

głowa boli nadal ...troche mniej ale boli ...cisnienie 90/40 :wściekła/y: normalnie szał

G pojechał do Krakowa i dopiero jutro wieczorem bedzie i dobrze nie bedzie marudził heh

Ilonko teraz wizyte połówkowa mam 4 marca na 8 rano

Losiczko no bardzo jestem ciekawa tej twojej nowej fryzury ale mysle ze bedzie Ci super :tak::-D:tak:

ja ide w piatek do kultury sie doprowadzic i włoski juz zza uszy mam a grzywa za nos heh wygladam jak miotła :-( z wielkimi wulkanami na budzi :-(

Truskaffka te bole sa noe do zniesienia ....a ostatnio zapomniałam gince o tym powiedziec :-(

Truskawka dziękuję kotuś ....... przydadzą sie fluidki jak najbardziej :tak::tak::tak: a zwłaszcza tez różowe także ślij ślij ja dobie "schowam" na odpowiedni moment :-D:-D:-D

Agnes Jezuuuuuu ale bym zjadła kawalonteczek tego tortu:-p on był ze śmietaną czy krem ???????
Martuś na 100% okazę sie czy bedzie ten Oskarek dopiero po porodzie albo kiedy gin pokaze ptaszka w całej okazałości :-D:-D:-D:-D ale Oskarek to bardzo ładne imię !!!!!!!!!!! :tak::tak::tak:

Zbliża sie wielkimi krokami TŁUSTY CZWARTEK... a ja cholibka muszę pomysleć aby sama zrobić pączusie albo krążki bo jak mama w szpitalu to juz nie bedzie pysznych jeszcze ciepłych z cukierni :-:)-:)-:)-( :-:)-:)-( ehh....a wole juz sama zrobić niz kupować tych ohydnych chemicznych np z lidla albo w cukierni drogich jak pieron :blink: :sorry2:
także potrzebny na gwałt przepis :-p proszę, proszę ... :-D

no tak nagadała nagadała a fluidków nie posłała :sorry2::sorry2::-D

to się poprawiam
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ostrzegam ...jak sie jutro okaże że jajka małej wyrosły to zmieniam kolor :-p

MałaMi łooo to widzę że też szalone ciśnienie masz :baffled:
kurcze, w sumie nie wiem czy gin coś poradzi na te bóle..poza tradycyjnym apapem..
może zadzwoń do niej jak możesz..
Ilona niestety nie pomogę, w życiu nie piekłam
Agnes tort piękny iii apetyczny !!!

Witam dzdziewczynk

u nas po staremu jeden dzień lepiej drugi gorzej ;) krostki niby zeszły ale wyszły od nowa widocznie tak musi być a nie chce jz jej smarować sterydami :(
malo minę ostatnio ale czytam na bieżąco tyle ze nie mam czasu na odpisywanie :no:

Pozdrawiam was goraco i całuje mocno

reklama
Do góry