reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dzień dobry dziewczynki :-)

Co tam u Was??
Ja tak jak Liluu podczytuję, tylko nie mam jak odpisać... Bianka wczoraj miała troszkę gorszy dzień, bo przez to,że karmiłam ją przez nakładki i się powietrza nałykała :-( I niestety męczyła się troszkę, więc cały dzień przy mnie spała, bo najlepiej jej na rogalu przy mamusi :-)

Martuś z tą głową too niestety nic nie zrobisz :-( Jedyne co możesz zrobić, to starać sie przespać ... Współczuję, bo znam ten ból... :-*

Buziaki dla Was :-*

reklama
kobietki Pawełek pierwszy raz od pół roku coś mi MARUDZI :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: niby nie płacze bo w końcu nie potrafi hehe no ale jednak sie żali co jakiś czas, nie wiem może zęby idą w końcu :confused::confused::confused: posmarowałam żelem i na razie jest Ok , wiec..?????? zobaczymy co bedzie jutro :tak::tak:

Joasiu ja tam zajze na Twoje aukcje bo te bluzeczki co u ciebie kupilam sa przepiekne:tak:

rozia biedne malenstwo :-(

lece chlopakow kapac bo niedlugo spac ida

U mnie maly marudzi mi raz w dzien i raz w nocy a tak to je i spi .
Maly nie jest na cycu a mam nawal pokarmu i niewiem jak go spalic ;/ mecze sie troszke niestety.
Ja mam sporo czasu z dwojka dzieci ale plecy mi wysiadaja po drugim porodzie pogorszylo mi sie z kregoslupem odczuwalnie ;/ musze isc do lekarza zeby mi rentgen strzelil bo przy siedzeniu mnie boli a jak sie schyle to mam problem sie wyprostowac a co dopiero wstac :(
maly jest taki slodki przytulas ze hej maz sie smieje ze on to by sie tylko do niego przytulal bo jak go polozy jak usnie to marudzi mu a na raczkach u niego sie wtula i pieknie spi ;p
ilonko moze faktycznie ida mu zabki kto wie oliwka dostala pierwszego w 9 miesiacu.

Hej Kochane!!!
Ostatnio mi wcięło posta, a nie miałam już czasu pisać od nowa, więc d*pa.

Przede wszystkim gratuluję jeszcze raz nowym mamuśkom!!! Rózia, Sylwia, niech maleństwa rosną śliczne i zdrowe!!!

Już nie pamiętam, co miałam Wam napisać, więc wybaczcie...

U nas w skrócie: Jesteśmy już razem w jednym szpitalu (ach, bo nie wszystkie wiecie, że ja w zeszły poniedziałek wylądowałam z Hanią i jej zapaleniem oskrzeli w innym szpitalu), w niedziele przewieźli do nas z intensywnej terapii szpitala klinicznego Alę. Właściwie, gdyby nie fakt, że Hania ma biegunkę, która przyplątała się do niej w trakcie pobytu tutaj (razem ze "szpitalnym" mlekiem), to już wczoraj byłybyśmy w domu, a tak, to jeszcze muszą to zdiagnozować. Ja już ledwo ciągnę, bo dziewczynki marudzą na zmianę, ale mam nadzieję, że wkrótce (czyt. jak wyjdziemy do domu) to się unormuje.

Ściskam Was wszystkie gorąco i myślę o Was codziennie! Przepraszam, że tak mnie mało, ale póki co nie wyrabiam...

Muszę jeszcze nadrobić g, ale teraz idę spać, bo jest chwila ciszy, więc może zasnęły moje małe potwory ;)

Cześć Babulce :-)
Od razu chciałam przeprosić za nieobecność, ale same rozumiecie- najpierw weekend we dwoje, później praca i dopiero dzisiaj udało mi się zajrzeć i nadrobić
:tak:

Roszpunka bardzo ładne te Twoje butki, a na dodatek ciepłe i mega wygodne z tego co mówisz
Ja byłam w sklepie mierzyć te „moje” i te beżowe są z takiego jakby weluru, czy co to jest i bałam się, że będzie widać na nich mokre plamy, tak więc postanowiłam zakupić te brązowe ze skórki (w sumie K bardziej się pdobają) i właśnie na nie czekam, bo w sklepie nie było mojego rozmiaru
:-p Ale mimo wysokiego obcasa są baaardzo wygodne, tak więc mam nadzieję, że nie będę żałowała zakupu :-D K kochany dał na większą połowę butów, także cena też mnie bardziej usatysfakcjonowała :cool2:

Katy piękny avatarek i suwaczki
A co do seksowego lekarstwa na ból głowy, to faktycznie jest IDEALNE :-D:-D:-D

Losiczko widzę, że Ty znowu zawalona robotą
:szok: ale to nawet dobrze :tak:
Moja mama też piła czerowną herbatę, a dokładnie „Duch puszczy” i bardzo sobie chwaliła, gubiąc przy tym zbędne kilogramy
:cool2:
Zdrówka dla męża :tak:
Hihihi właśnie zauważyłam jakiego masz fajnego słońco-kwiata w sygnaturce :-p
A cóż to za zmiana fryzurki? Czekam na efekt :-)

Rozia z tego co czytam poród nie był taki zły
:tak: aaaa i gratulacje dla dzielnego męża :cool2:
Proszę ucałować Bianeczkę :*

Sylwuś cieszę się, że i u Was OK
Buziaczki dla Mariuszka :*

Agnes widzę, a raczej czytam że chrzciny udały się- świetnie!
:tak: W takim razie masz już małego aniołeczka :-)
Tort palce lizać
:szok::szok::szok: aż mi ślinka cieknie :-p

Truskafffka bardzo ładne poszeweczki i koszula

Martuś bidulko, mam nadzieję, że ból głowy już minął?

Ilonko weekend z K cudny
:tak: w ten weekend znowu się widzimy, bo dziadek K robi imprezę urodzinową, tak więc jadę i jestem mega szczęśliwa z tego powodu :-)

LiLuu proszę ucałować Lilunię :*

Kasiu wytrwałości dla Was i zdrówka dla dziewczynek :*:*

Lecę jeszcze na G ponadrabiać i pooglądać dzieciaczki
:tak::tak::tak::-)

Całuski :*

Kasiu es mam nadzieje ze teraz to wasz ostatni pobyt w szpitalu !!!!!!!!!!!!! Biedactwa moje

Paula No nie wiem czy ci wybacze :-p:-D To twoja nieobecność :-D

Rozia i Sylwia buziaki dla waszych pociech od e-ciciotka

A moja gwiazda spi juz od 16 z przerwami na papu :-D:szok: Aż sie boje co będzie w ńocy ale nich spi bo dwa ostatnie dni ciagle na mnie wisiała kruszynka więc należy mi sie odpoczynek :tak: A powiem wam ze rośnie jak na drożdżach ma 61 cm i ponad 5 kg :szok: Tydzień temu 5.100
Buziaki dla wszystkich

LiLuu błagam o wybaczenie
Oj to się robi krupnioczek z Lily
;-) ale niech je jak ma apetyt :tak: na zdrówko :* :tak:

Katy hahaha może zrobię
:-p jak nie zapomnę, bo mam sklerozę jakoś ostatnio :-D

Dziendoberek :-):-):-)

Pauluś muszę z ściąć włosy a potem zrobie sobie mój ulubiony kolorek typu rudzielec :-) na długie to mi nie warto :-).Co do herbaty to piją ją bo ja lubie.Super sie po niej czuje. Nie piję wtedy kawy bo ona ma też kofeine no i wogóle nie mam chcicy na słodycze :-D a to najważniejsze bo mnie te ciacha do kawki wchodziły w biodra :-)

Katy to czekamy na dwie krechy :-)

Ilonko no tak dobrze kochana to Ty nie możeszesz mieć ;-);-);-) musi Pawełek troche pomarudzic choc chciłabym go wiedzieć jak on to robi bo z oczek ten maluch to istny anioł :-):-):-) u mnie tylko Kubie zęby szły bez objawowo a pozostałej 3 pierwsze zęby wychodziły jak mieli po 9-10 miesiecy z gorączką ze sraczką.

Kasiu es trzymaj sie cieplutko i niech panny szybko wracają do zdrówka :-)

Lilu mała rośnie jak na maminym cycku he he :-):-):-)

Sylwia a Ty wogóle nie karmisz piersia swojego królewicza ???;-)

Ja pacynki skończyłam teraz tylko górale mi zostały a więc życzę miłego dnia kochane i po góralsku sie żegnam dozobacenia dziołchy :-D

reklama
Losiczko karmilam w szpitalu ale maly sie nie najadal co 15 minut by jadl i wisial z 2 h a w dodatku dostalam jakiegos uczulenia i musze sie smarowac mascia a ona jest zakazana karmiacym matkom tym bardziej ze mam jeszcze skoki cisnienia od 140/90 do 165/105 ;/
a dzis mielismy ciezkaaa noc maly co chwile marudzil i plakal od 21:30 do 3:30 spalam do 7 a usnelam gdzies po 4 ;/
Liluu buziaczki dla malutkiej niech rosnie duza i zdrowa :)

Do góry