reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Witam

Ja jestem ale mam doła jak stąd do końca świata........................ echhhhhhhhhhhhhhhhhhh:-:)-:)-:)-:)-(

Jedyne co dobre to,że dziś byłam z teściową na zakupach i babcia obkupiła troszkę wnuka,ale to małe pocieszenie:(
Może jutro coś więcej skrobnę
PRZEPRASZAM:(

Hejka.

Marysiu, trzymam kciuki z całych sił!

Agnes, gratuluję ząbka :-)

Paula,udanej wizyty.
Losiczko,super ci ta portmonetka wyszła:tak:

Katrina, też gratuluję ząbków w całości;-)

Ja też widzę, że wczoraj jakiś dolinkowy dzień był. U mnie też swoją drogą... A dziś wcale nie lepiej.

witajcie kochane !!!
Kurcze perły no co z Wami :szok::szok::szok: co za ponure nastroje !!!!???????????????????????? :shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:
Viola Roszpunka piszcie ci sie dzieje szybciutko !!!!!!!!!!!

Katrina gratuluje ząbków ;-) Faktycznie mamy wysyp ząbkowy u naszych skarbów :-):-):tak::tak::tak:

MILUSIEGO DNIA KOTENIEŃKI :-):-):-):-):-):-)
NIECH TA WIOSNA SZYBKO NADEJDZIE TO OD RAZU HUMORY BEDĄ LEPSZE :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

LECE NA G :)

Dziendoberek

Dziewczynki co to za dolinki :-:)-:)-( ja pomimo tego że jeszcze czynszu nie mam zapłaconego ( do 15 każdego mies ) apteka na mnie zarabia kokosy, pogoda do bani to jestem

Kochane kupić sobie ciacho oglądnąć fajny film przytulic sie do dzieciaczków ( chciałam napisać że do męża :-D ale to może przez m macie takie nastroje :-p)

Wczoraj miałam fajny wieczór z m :-p ale wiecie co ??? Chyba chłop mi sypie i nie długo będzie potrzebna wiagra :-D:-D:-D

Ilonko paczusia poszła :-) Liluu napisze Ci zaraz pw ile za przesyłkę ale lepiej usiądz za nim odczytasz wiadomość :szok::szok::szok: ja pierd.....olę zdzierstwo na maksa :szok:.

Zaraz biore sie za torebeczke. Szymuś już lepiej .

Miłego dnia

reklama
Losiczka dziękuję :-D:-D:-D:-D:-D:-D nie mogę sie doczekać paczki :-):-) P tez sie cieszy i juz teraz CI dziękuję za uszycie kosmetyczki :tak::tak::tak::tak::tak:
Niech Szymuś w pełni wraca szybko do zdrówka :-)

Ile sobie zażyczyła nasza zajeeebista poczta polska ??? Ja do Niemiec czy do Angli płaciłam około 20zł polecony priorytet z kopertą juz , aleeeeeeee czapki to nie torebka wiec pewnie wyszło coś koło 30zł ?????????? :confused::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: swoją drogą straszne są te ceny teraz :-( za polecony 7,3zł :szok: powariowali na prawde :wściekła/y:

Do góry