reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Sukienka NEXT rozm. 92 98 104 (3062292354) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
AGKO_OUTLET ENGLAND*ŚLICZNA SUKIENKA*NOWA*24M** (3081418635) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Śliczna balowa sukienka ok 86-92 (3077022238) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
92 cm ŚLICZNA bordowa sukieneczka dla niuni 2latka (3074614205) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Sliczna sukienka wizytowa (18-24 mies)rozm.92 (3069858856) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Piękna sukieneczka dla dziewczynki (3073190630) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Suknia elegancka - George 92-98 BRĄZ - ZŁOTO (3066382067) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
http://img08.allegroimg.pl/photos/oryginal/30/65/35/67/3065356792
ŚLICZNA SUKIENKA GROCHY KOKARDKA -2/3 LATKA (3074545980) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Śliczna sukienka wizytowa balowa rozmiar 92 (3017679967) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Śliczna sukienka - KINGI FALKIEWICZ - rozmiar 92 (3071599704) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Sukienka Couche Tot 92-98 CUDO (3079997261) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
LA PRINCESS śliczna sukienka dla córci 3 lata (3074787356) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
*NEXT* ŚWIĘTA sukienka TUTU TIUL KOKARDA cudko 92 (3074391076) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ktora najbardziej wam sie podoba ??

reklama
Dziendoberek :-):-):-)

WSZYSKIEGO NAJ NAJ NAJ MOJE DROGIE KOBIETKI :-):-):-)

Ja to dzisiaj nic nie robię :-D moi mężczyzni koło mnie maja latać :-) Kubula zrobił 2 laurki dla koleżanek ;-);-);-) a mężulo mi powiedział że prezent dostane wieczorkiem.........ale uwaga .........do buzi :-D:-D:-D:-D:-D stary zboczek ;-);-);-)

Ilonko wszywam podszewke do torebki na zamówienie i biore sie za kopertówke :-) dla Ciebie ;-)

Miłego dnia :-):-):-):-):-)

Hej laseczki..
Wszystkiego najlepszego z okazji Naszego swieta !!!!!!!!!

Ja dzis juz po zakupach..nawet sobie torcik kupilam do kawy :-):-) jak swieto to trzeba szalec.:-):-)
Ja wczoraj mialam kiepski dzien mlodszej przeszlo..starsza teraz lezy z goraczka..a ze m mnie znerwowal to poszlam spac do corci.i to o 21..ale nerwy pomogly bo wstaje a salon na dole jak po wojnie..m sie wzial za malowanie salonu:-):-) w nocy sufit malowal a dzis sciany..podlizuje sie czy co :-):-)
Milego dnia...

zastanawiam sie nad tymi biala 40 zl rozowa 70 zl
wththdsc06591.jpg 3078564724.jpg

Dzień dobry :-)

My wstałysmy dopiero godzinę temu :-) Moje dziecko postanowiło zrobić prezent mamie z okazji dnia kobiet i po porannym karmieniu znowu usnęła :-)

Wszystkim Panią życzę wszystkiego co najlepsze z okazji naszego święta :-) Życzę Wam żeby spełniły się Wasze marzenia i żebyście były szczęśliwe :-)

Miłego dnia :-)

Dzień dobry :)

pamiętajcie, że dziś leżymy i pachniemy :-):-):-)

Sylwia hehe obie śliczne :p bardziej jednak podoba mi się różowa, no ale cena..
Losiczka tooo se mężulo wymyślił prezent...bardziej dla siebie haha
Ilona :) Mati zdrowy tfu tfu i wszyscy czekamy na tą naszą małą żmijkę, ale spokojnie, jeszcze niech posiedzi tydzień/dwa ;-)
Joanna haha widzisz jak dobrze zimny prysznic działa na te męskie łebki :p
Rozia ale cię córcia rozpieszcza :)
ja za to chyba sie przygotowuje do spania krótkoterminowego:eek: bo w nocy najpierw zasnąć nie mogę, potem się budzę i spać mi się nie chce:eek:

pozdrawiam bablulce, miłego dnia ;-)

reklama
Truskafffka ano rozpieszcza :-) A w ciąży tez tak miałam,że spac nie mogłam :-) Także jeszcze sie nie nastawiaj na to wstawanie, bo może urodzisz taką grzeczną dziewczynkę jak moja :-) Tfu, tfu, tfu :-)

losiczko no bomba :-) Ja zobaczę jak z kasą będę stała po opłaceniu wsyztskich rachunków i wtedy usmiechnę się do Ciebie o torebkę, którą sobie u Ciebie upatrzyłam :-)

Aaaaaa, dziewczynki stolarz właśnie do mnie jedzie :-) :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Do góry