Dobry wieczór moje miłe :-):-):-):-)
Melduje sie dziś

Losiczko naprawde szczyt chamstwa zostawić rodzine bez środków do życia,

naprawde żeby nawet nie dać 100zł

zeby jakoś przeżyć te pare dni !!!!!!!!!!!!
Jak sobie poradziłaś ??? Boże gdybym wiedziała ze kasa bedzie od razu na koncie to bym Ci pomoga a tak to mogę tupać nogami ze złości

O jaaaaaaa.....ale te kolory są świetne .. kocham takie zestawienia

:-):-) a kopertówki wszystkie są cudne- ale to juz wiesz !!!!!! Fajnie ze mogłam coś podpowiedzieć

Rozia kuchnia mioooooooodzio !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! efekt naprawde powalający !!!!!!

i szafa Bianki też super !!!
My mamy dużą kuchnię ( bynajmniej dla mnie jak na kuchnię w bloku) a chętnie bym oddała jej połowę na rzecz pokoiku dla chłopaków bo kuchnia obok ich pokoju ) w poniedziałek mogę wrzucić fotkę
Agnes byle do wiosny i bedzie juz lepszy humorek !!!!!!!!!!! ;-)
Marysiu mam nadzieje ze jednak sie nie rozłożysz !!!!!!!!!!!!! zdrówka zyczę .......i cieszę sie ze jest wszystko OK !!!!!!!!!!!!!!!!
JANE, ROSZPUNKA, ROZA, KATKA , VALKYRIE , ADA, PAMELKA LILUU, LORI VOLA, KATRINA MARTUŚ HOOOOOP HOOOOOOOOOP !!!!!! ???????????????????????
U nas TRZECI ZĄBEK !

I własnie taką miałam minę dziś jak zauważyłam

naprawde bez objawów , wiec nawet sie nie spodziewałam ... akurat bawiłam sie z Pawełciem on sie chichrał a tu ząb :-):-):-) górna jedyneczka wyszła raczej dziś , bo wczoraj jej nie miał

M mnie dziś zaskoczył ... wczoraj dostałam tylko buziaka na dzień kobiet no bo w sumie nie miał kiedy cokolwiek kupować i myślałam ze na tym sie skończy a tu dziś skoczył na miasto wraca a tu
hehe ,,, czekoladę własnie pochłaniam popijając piwkiem żurawinkowym

zapraszam jeśli ktoś jest chętny :-):-):-):-):-)