reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Losiczka hehe zdążysz, zdążysz...ja do wiosny nogi zaciskam :-D
a ta torba bardzo fajnie wygląda, prosta i elegancka, kolorki super:tak:

Rozia tfu tfu tfu;-)
super że stolarz dotrze, czekamy na efekty :-)

ja zaraz ruszam swoje zgrabne cztery litery i lecę-choć to za dużo powiedziane :-D - po synusia ;)

reklama
DSC01137.jpgDSC01140.jpgDSC01142.jpgDSC01144.jpg

J.E.B.A.N.Y szef męża własnie dzwonił że kasa będzie w poniedziałek a ja mam w potfelu 16 zł :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnia edycja:
witam babki

u mnie jakoś spadek formy. niech ta zima odpuści bo zwariuję

losiczko kopertówki cudne. a masz szansę na inne kolory takie bardziej pastelowe np. miętowe, żółte lub różowe? i jaka cena tych torebek?

rozia dawaj focie kuchni. ale zazrdoszczę śpiącej córeczki. my urzędujemy od 6

viola u nas pobudki 5.30 to norma tak więc nie jesteś sama. ja chyba już nigdy się nie wyspię

truskaffka ty już na wylocie. ale to zleciało. a dopiero co z wkacaji info dotarło o II kreskach

lecę jeszcze na g a potem spać bo brak mi energii

Dziendoberek :-):-):-)

Agnes z grubszej eko-skóry mam żółty i różowy kolor i mam też własnie miętowy tyle że jest cieńszy materiał .Kopertówki mam po 30 zł . I mam jeszcze takie kolorki DSC01130.jpg

Co do szefa m to bym go w łyżce wody utopiła cham jeden. Nie wspomne nawet że tel mi dzisiaj wyłączą:-( A do tego jestem mega :wściekła/y: na allegro bo pieniadze za sprzedane torebki przychodzą mi przekazem pocztowym i to raz w miesiącu :wściekła/y:.Zeby zmienic ustawienia muszę im numer konta i ksero dowodu wysłać pocztą.Jak dla mnie to jest chore :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

Pogoda do bani krzyże mnie bolą ale biore sie za torebke taką inną niż wszystkie :-)

Miłego dnia kochane :-) :-) :-) :-) :-)

Dobry wieczór moje miłe :-):-):-):-)
Melduje sie dziś :-p
Losiczko naprawde szczyt chamstwa zostawić rodzine bez środków do życia, :no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: naprawde żeby nawet nie dać 100zł :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: zeby jakoś przeżyć te pare dni !!!!!!!!!!!!
Jak sobie poradziłaś ??? Boże gdybym wiedziała ze kasa bedzie od razu na koncie to bym Ci pomoga a tak to mogę tupać nogami ze złości :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
O jaaaaaaa.....ale te kolory są świetne .. kocham takie zestawienia :-p:-):-) a kopertówki wszystkie są cudne- ale to juz wiesz !!!!!! Fajnie ze mogłam coś podpowiedzieć :-D:-D

Rozia kuchnia mioooooooodzio !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! efekt naprawde powalający !!!!!! :tak::tak::tak: i szafa Bianki też super !!!

My mamy dużą kuchnię ( bynajmniej dla mnie jak na kuchnię w bloku) a chętnie bym oddała jej połowę na rzecz pokoiku dla chłopaków bo kuchnia obok ich pokoju ) w poniedziałek mogę wrzucić fotkę :-p

Agnes byle do wiosny i bedzie juz lepszy humorek !!!!!!!!!!! ;-)

Marysiu mam nadzieje ze jednak sie nie rozłożysz !!!!!!!!!!!!! zdrówka zyczę .......i cieszę sie ze jest wszystko OK !!!!!!!!!!!!!!!! :tak:

JANE, ROSZPUNKA, ROZA, KATKA , VALKYRIE , ADA, PAMELKA LILUU, LORI VOLA, KATRINA MARTUŚ HOOOOOP HOOOOOOOOOP !!!!!! ???????????????????????

U nas TRZECI ZĄBEK !
:szok::szok::szok: I własnie taką miałam minę dziś jak zauważyłam :-D:-D:-D naprawde bez objawów , wiec nawet sie nie spodziewałam ... akurat bawiłam sie z Pawełciem on sie chichrał a tu ząb :-):-):-) górna jedyneczka wyszła raczej dziś , bo wczoraj jej nie miał :shocked2::shocked2:

M mnie dziś zaskoczył ... wczoraj dostałam tylko buziaka na dzień kobiet no bo w sumie nie miał kiedy cokolwiek kupować i myślałam ze na tym sie skończy a tu dziś skoczył na miasto wraca a tu

Zdjęcie4036.jpg

hehe ,,, czekoladę własnie pochłaniam popijając piwkiem żurawinkowym :-D:-D:-D:-D:-D zapraszam jeśli ktoś jest chętny :-):-):-):-):-)

Załączniki

• Zdjęcie4036.jpg
    Zdjęcie4036.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 82
Ostatnia edycja:
hej kochane!

melduję się i ja wieczorkiem.

ilonka gratuluję ząbka.
my jesteśmy posiadaczami już dwóch :-)ale nie wiem czy zaraz nie będzie następnego bo strasznie pcha łapki do buzi.

losiczko a jak będziesz miała okazję wkleisz jeszcze te kolorki różowy i miętowy?

resztę przywołuję do porządku meldować się kobitki.

reklama
ilonko da sie zrobić z tej kuchni drugi pokój, ale to niestety kasa :-( A szafa to nasza jest,ale u Bianki w pokoju, bo nie było gdzie zrobić niestety... Musze powiedzieć,że jestem na prawdę zadowolona z efektu zarówno przy szafie jaki i przy kuchni :-) Długo czekaliśmy, ale warto było :-) No i gratuluję ząbka :-)

A u nas Bianka dzis sie sama z brzuszka przekręcił prawie na plecy :-) Tzn. przyblokowoały ją szczebelki i nie dała rady przekrecic sie na plecki... Szkoda tylko,że tego nie widzialam, bo m akurat jej pilnował jak ja położyłam na brzuszku w łóżeczku... Az w szoku byłam, bo to chyba wcześnie na przewracanie się z brzuszka na plecy...:szok::szok::szok:

Do góry