reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ilonka obiecuję że się nie poddam,jutro zacznę nowy dzień,z nową nadzieją,wiem że warto walczyć,jesteście tego przykładem,Wy Kochane i Wasze maleństwa:tak:.losiczko przykro mi że masz problemy,ech to życie takie jednak ciężkie jest...truskafffka dzięki za fluidki,łapię ile sie da,ale zostawiam też dla reszty staraczek:-)!a synka to masz przekochanego mamo/Skarbie!

reklama
Pamela, rozumiem, że ci ciężko. Każdą z nas dopadają czasem czarne myśli. Oby twoje szybko poszły w siną dal. Ciesz się wiosną, słońcem, bo rozumiem, że do ciebie już zawitała:-) Macie jakieś plany badaniowe czy leczeniowe?

Lilu, to ci mała terrorystka rośnie:-D Mam nadzieję, że Lilusia da czasem mamie odpocząć.

Marysiu, powodzenia na wizycie. Mam nadzieję, że wszystko jest ok z oczkami. Ale masz się dobrze, Anecia cię rozpieszcza:happy:
Chcę pracować, ale w szkołach nie ma miejsc, a jak są to przyjmują "swoich". A w innej pracy się sobie nie wyobrażam, no chyba że tłumaczonka. Dobrze, że chociaż korki mam, no i do szkoły językowej mogę wrócić, ale to może po wakacjach.

Ilonka, masz kochanego mężusia, że cię tak rozpieszcza:happy: Maksio wstaje, possie cycusia i śpi dalej, ale ja muszę wstać po niego, później go odłożyć, tak że dziś 8 razy z łóżka wstawałam.
Maksiu mówi tatatata, lalalala, dadadada, mama też nie:laugh2:

Truskafka, słodki ten twój Mati:happy: Powodzenia na badaniach.

Truskawka o Ja cię ............ ja bym sie poryczała pewnie ze wzruszenia :-D:-D:-D:-D:-D ale słodzi Ci synek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-) Daj znać jak bedzie usg czy Amelce siusiaczek nie usrusł :-D:-D ale napewno nie :-):-):-):-)
Pamelka ściskam Cię naprawde bardzo mocno.... jak potrzeba to sie płacze zeby było lżej na serduchu.... także płacz ale jutro prosze wstać z uśmiechem na twarzy .. i przede wszystkim doceniać to co sie ma ... i wierzyć ze jutro bedzie lepsze,, ze jutrzejszy dzien przyniesie słoneczko takze i w sercu :-):-):-):-):-)

Roszpunka a no własnie ... taaaaataaaaaa to i Pawełek mówi zresztą to były jego pierwsze słowa jak i Jasia ale mama to juz nie łaska :-D:-D:-D:-D ale niewdzięczniki hihihi :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Moja nowa sukienusia :-D Teraz robię 3 częściowy komplecik a potem mam zamówienie na całą różową plus brąz .... :-)

Zdjęcie4173.jpg

Zdjęcie4167.jpg

Robiłam butki do tej drugiej sukieneczki i wyobrażcie sobie ze m wziął te butki położył mi na brzuchu i kazał sie nie ruszać bo on musi zrobić zdjęcie :szok::szok: i ............. on bedzie czekał .... :sorry::sorry::sorry::sorry: ehhhh nie odpuści nigdy w życiu :rofl2:

Załączniki

• Zdjęcie4173.jpg
    Zdjęcie4173.jpg
    32,6 KB · Wyświetleń: 67
  • Zdjęcie4167.jpg
    Zdjęcie4167.jpg
    36,1 KB · Wyświetleń: 66
Roszpunka mamy umówioną wizytę do gina,nie kazała nam robić narazie badan,dopiero po wizycie.bo zmieniłam lekarza i na drugi tydzien sie umówiłam z nową panią doktor.a u mnie wiosna na całego,nawet 14 stopni i kwiatki kwitną,ależ mi tego brakowało:-D

A No dziewczynki rośnie mi mała terrorystka :-D:-D
ALe jaka kochana ona jest :-D

Kurcze nie mam jak wam odpisać bo malutka cały czas na rekach ;(

witam i ja. nas dzisiaj zasypało. nosz kurka. ja się pytam gdzie ta wiosna? śniegu tyle,że ciężko wózkiem przejechać a musiałam do sklepu iść.

roszpunka pocieszę cię ja dzisiaj 10 razy w nocy wstawałam. na szczęśćie mąż dzisiaj na południe do pracy więc o 7 wziął Olka a ja spałam do 9.

ilonka my mamy niekapek Tommee tippee ale ten od 4 miesiąca. ale Olek póki co więcej go gryzie niz z niego pije

truskaffka synek wymiata. czy ja sie kiedys doczekam że mój takie słodziaki będzie mi prawił? powodzenia na wizycie

kasiaes ciężki tydzien ale dacie radę. dobrze że z dziewczynkami ok i widzę rozwijają się prawidłowo. czekamy na nowe fotki księżniczek

pamela nasz prawo czasem sie załamać, popłakać. ale wyrzuć takie mysli z głowy. wierzę że każda z was doczeka sie małego szkraba. głowa do góry i pozytywne myslenie

LiLuu to ucałuj od nas małą terrorystkę 7170ebb6d2_83838385_o2.gifagnes masz rację,jak z siebie tego czasami nie wyrzuce to znowu wpadnę w depresję,a narazie nieżle mi idzie,więc dzisiaj dzien smutania się a jutro od nowa nadzieja:tak:

Załączniki

• 7170ebb6d2_83838385_o2.gif
    7170ebb6d2_83838385_o2.gif
    5,4 KB · Wyświetleń: 92
Ostatnia edycja:
reklama
nosz ku...a mać !!!! up[isaląm się jak głupia, a przez to,że coś nacisnęłam na klawiaturze zamknęłam stronę i wszystko mi zjadło :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Więc jeszcze raz...

pamelko nie dołujemy sie, tylko walczymy :-):-):-) RTrzeba pozytywnie myśleć :-) :-):-)

ilonko m Cie rozpieszcza, nie powiem... Mój by na taki pomysł samz siebie nie wpadł... Ale skupię sie na jego zaletach, np świetnie zmywa :-D:-D:-D a co do niekapka, to ja jestem ogólnie fanką firmy tommee tippee, więc wiesz :-) My dostalismy od kolegów z pracy mojego m niekapek, ale z canpola, ale jak wiadomo jeszcze nie jest w użytku, więc nic nie moge na jego temat powiedzieć :-)

Zapisałam małą don lekarza na jutro, bo zmieniamy przychodnię, bo nie jestem z dotychczasowej zadowolona i przy okazji pokażemy sie z ta wysypką... ona wyszła jej w piątek i co raz gorzej było przez weekend, ale dziś mi się wydaje,że juz jej schodzi... Ale zobaczymy jutro i co lekarka powie...

losziczko co za palant !!!! A określił się przynajmniej kiedy resztę odda ??

liluu to Ci prawdziwa księżniczka rośnie :-) U mnie wczoraj Bianka tak miała,że szybko sie nudziła w leżaczku i zaraz na ręce chciała i właśnie na pionowo:-)

truskaffka słodki ten twój synuś :-) Nie ma jak usłyszeć takie cudo od dziecka :-) No i kurcze Ty juz rzeczywiście tuż tuż... To czekamy na Amelkę :-)

Roszpunko a masz jakies tłumaczenia,żeby chociaz dorobić?? Bo wcześniej pamiętam,że cos tam miałaś... Czy mi się wydaje??

Ostatnia edycja:
Do góry