reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

katy zaciskam kciuki teraz! musi być dobrze. będzie grudniowe dzieciątko. prezent na Mikołajki jak znalazł

ja wpadam później bo na razie mąż w domu i chce kompa

reklama
Roszpunko ten 2 to pamarańcz a 5 od lewej taki szary brąz no tak sie niby nazywa :-) no to jak mi ufasz to dziękuję:-):-):-)

Losiczko, no to pomarańczu nie chcę, bo będę zbyt piżdżąca z tą torbą. Jakiś bardziej brązowy:-) A dałabyś radę takiego kutaska mi doczepić?:-D Marzę o takim;-):-D

bardzo wam dziękuję dziewczyny :)

Katy - bardzo bardzo mocno trzymam &&&&&&&&&&& :) ahhh ale będą emocje za 2 tygodnie :-)

matko a ja mialam cały dzień ochote na pierogi z kapustą, kupiłam po pracy u Pani która codziennie w domu robi świeżutkie i właśnie wtrąbiłam chyba z 20 i zaraz pękne :-p

Ja zaczne wiecej sie udzielać od kwietnia bo juz wtedy bede w domku i bede miała wiecej czasu ;-)

Lori zawsze mozesz powiedziec ze córcia to zjadla ty tylko posredniczysz :-D:-D:-D:-D

A juz dostaje swira a co dopiero bedzie przez te 2 tyg :szok:

Znalazlam sobie zaslony do pokoju......bo moze wam pisalam ze za 2 tyg przenosimy sie na poddasze tam mamy bardzo duzy pokoj z wlasna lazienka .......a zamawiam takie zeby pozniej zamienic z tymi w Pl ..........z mojego niebieskiego pokoju co wam wrzucalam zdj na g :tak:

Troche drogie ale tak mi sie podobaja ze zaplace :-D
Buy Brighton Floral Printed Eyelet Curtains from the Next UK online shop :-)

reklama
Do góry