reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

CAM00336.jpg

Załączniki

• CAM00336.jpg
    CAM00336.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 32
reklama
Kate - śliczne te zasłonki i bardzo oryginalne, ale w UK mają świetne tekstylia. U siostry wszystkie dodatki mi sie podobają, ale kochana na święta Bożego Narodzenia sprawiła mi piękną haftowaną w motyle pościel do nowej sypialni:-p

losiczka - mi tez jest bardzo przykro i o tym wszystkim myslę bo wróciło jak bumerang, myślę że marzec juz do końca życia będzie dla mnie przygnębiającym okresem

Witam ze śnieżnej krainy :-)
Jednak i do mnie śnieżyca dotarła- nie zabłądziła
:-p Wali śnieg że ho ho :szok::tak:

Katy rajtki mi potargałaś tym filmikiem o szpilkach hahaha
:-D:-D:-D:-D:-D

Lori jaka śliczna… CÓRECZKA
;-) Gratuluję z całego serduszka !!! Fuck You pokazała, bo pewnie miała już dosyć tego, że ją tak podglądacie i chciała żeby dać jej spokój hihihi :laugh2:

Marysiu zdrówka dla Darusia :* Mam nadzieję, że to jednak nic poważnego
:tak:

Ściskam Was wszystkie gorąco, bo zimno na polku, wiec nigdy za wiele uścisków :*

hejka

wczoraj ciężki dzień miałam, Mati w nocy wymiotował i to baardzo, całe łóżko było do prania:-(rano też jeszcze wymiotował, mojego tate też powaliło i na razie tfu tfu cisza, mam nadzieję że reszta familii się ochroni
no a że nocka z głowy to i dzień śpiący

gin zaliczyłam, wszystko pozamykane, więc Amelia na świat się jeszcze nie wybiera:-p

a dziś znów hardcore.. trzy poradnie zaliczone-hematologii, diabetolog i patologia, w tym w dwóch się ładnie pożegnałam, dostałam potrzebne papierki do porodu i mam nadzieję że już tam nie wrócę :)

na patologię jeszcze jeżdzę robić to ktg, wszystko dobrze wygląda :-)

torba spakowana, czeka na godzinę zero, byle do poniedziałku a potem zaczniemy aktywnie zachęcać córcie do opuszczenia dotychczasowego mieszkanka:-p zobaczymy czy się da, czy będzie z niej uparciuch :-p

aaa i z dobrych wieści, i na hematologii i u diabetologa usłyszałam że nie ma przeciwwskazań do sn :-)

Zmykam już do łóżka...jutro jestem w domu, to będę z wami :)

tak na szybko ...

Katy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i specjalne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :D :D :D
Losiczka tulę...
Lori super że dzidzia zdrowo rośnie :-) i gratuluję córci :-)
Agnes łoo byczek z Aleksandra :-p:-) mój też był taki pączek z bitą śmietaną do ogryzania, całowania..ach jak mi się chce znów takiego malucha tarmosić hehe

buziaki iii do jutra :)

Losiczko tulam cie kochana wiele z nas ma takie przykre daty w serduchu ale pewnie tez nasze szkraby tam u gory rozrabiaja na calego .....maja swoje male anielskie baby boom :tak::tak::tak:
Lori zgadzam sie calkowicie tutaj maja takie piekne tekstylia ale i piekne ceny :-D

Roszpunko wlasnie szperam po tych sklepach i szperam i powiem ci ze mam swoja wizje na pewne rzeczy ale niestety kasa mnie czasami ogranicza..........albo raczej moj mąż :-D:-D

Mam taka wizje na pokoj 1 kolor scian kolor scian.jpgzaslony.jpg2 koc albo narzuta na lozko w takim kolorze narzuta.jpgduzy kwiat.jpgserce.jpgstorczyki.jpgswieca.jpgramki na zdj.jpgzzz.jpgpewnie jeszcze cos mi sie zmieni albo znajde cos innego niz planowalam :-) no ale taki mam plan :tak:
Paula ty rajstopki szanuj jak takie zimy macie w PL:-D:-D:-D

Załączniki

• kolor scian.jpg
    kolor scian.jpg
    9,8 KB · Wyświetleń: 27
  • zaslony.jpg
    zaslony.jpg
    4,1 KB · Wyświetleń: 61
  • narzuta.jpg
    narzuta.jpg
    42,9 KB · Wyświetleń: 26
  • duzy kwiat.jpg