reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Witajcie - my juz po lekarzy bo wczoraj synio dostal goraczki i wymiotowal - dzis jak nowy - okazalo sie ze to wirusowka. Mnie glowa boli jak nie wiem co.
LOSICZKO - tule mocno
ROZIA - zdrowiej
Dziewczynki u Waszych dzieciaczkow wysyp zabeczkow a u nas nadal cisza, jakos nawet specjalnie juz dziasla nie dokuczaja, wiec pewnie musimy jeszcze poczekac :happy:
ILONKO - chlopak rusza sie coraz wiecej wiec zrzuca zbedny balascik - wie chlopinka co robi, takze mamuska wyluzuj :-D

reklama
A udusze...nawet juz o morderstwie myslalam..:-):-).ale wyczul i po buty sobie pojechal...a niech sie buja...
A ja odebralam Corcie z przedszkola. fryzjera zaliczylam koncowki obciac..a tu odrosty jakie i znowu musze sie wybrac..a co tammm:-) a teraz odpoczywam .obiadek sie robi..mam sie wziasc za sprzatanie pokoju..ale nie mam weny

hejka
Miałam do zrobienia tylko obiad, ale.... dla córci paluszki rybne, dla nas pierogi z truskawkami, a dla Bossa zupę czosnkową z grzankami i jakoś tak mi zeszło....

Młody kotłuje się w łóżeczku... Alinka ogląda bajki i bawi się Lego, mąż śpi na sofie, to mam chwilę na kompa.

Tak Kuba zapuszcza żurawia z łózeczka, żeby podgladnąć bajkę o Myszce Mickey.

Ostatnia edycja:
witam kochane

u nas znowu net nawala. kurcze mamy XXI wiek a u mnie ciągle problemy z łączem. tak więc czytam was na tel ale nie odpisuję za co przepraszam ale z telefonu ciężko

ilonka ja mam zamiar poświęcić max 400 zł na fotelik. zastanawiam się nad tymi co pokazałam i te co viola wstawiła też fajne. myślicie, ze te z przedziału 0-25 kg już mogę teraz zamontować i Olka przewozić?

paula was zasypało u nas tak było 2 dni temu. z domu nie szło wyjść. teraz słońce ale zimno. śnieg pomału znika. z dachu jak mi spada to taki rumot, że zawału można dostać

truskaffka może Amelka też czeka na urodziny i imieniny jednego dnia. święta już pewnie w czwóreczkę będziecie

lori niech Olusia już zostanie dziewczynką. gratki jeszcze raz

losiczko, ilonka tule was mocno. wasze aniołki na pewno opiekuja się wami z góry

katy ale fajne rzeczy. bardzo mi się podobają. też bym coś w domu pozmieniała. chociaż my jeszcze nie wszystko mamy zrobione a juz prawie 2 lata mieszkamy. no ale urządzić nasze 180 m2 to wydatek spory a zawsze jest cos ważniejszego. najważniejsze, że mamy dach nad głową a z czasem urządzimy wszystko

i więcej nie pamiętam. wszystkie pozdrawiam. buziolki

Katrina to Ci podglądacz z Kubusia ;-)

Agnes mnie się wydaje, że u mnie też ten śnieg nie poleży, mimo że jest go masa... W sumie 0 stopni i zapowiadają ocieplenie, tak więc nie wróżę mu długiej przyszłości :tak: U mnie też jak dzisiaj coś runęło, to pomyślałam, blok się wali, a to śnieg z dachu zjechał :-D

reklama
Do góry