reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

DZIEŃ DOBRY ......... MAM NADZIEJE ZE DZISIEJSZY DZIEŃ PRZYNIESIE JUZ NAM JAKIEŚ WIESCI OD TRUSKAWKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BO JESTEM TAAAAAAKA CIEKAWA JAK WYGLĄDA AMELKA I JAK SIE OBIE CZUJĄ !!!!!!!!!!!

miłego dnia kochane !!!!!!!!!

Katka a dla Ciebie moc kciuków &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Sylwia
jak Mariuszek ???? spał ładnie w nocy ?? I jak Oliwka traktuje brata ??
Losiczko zapłacić ten gbur jeden ??????????????????????????
:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:
Martruś wychodz z dolinki i wracaj do Nas !!!!!!!!!!!!
Katrina a TY gdzie sie podziewasz ???????????????? JUz nie wspomnę o Jane czy Roży ,Valkyrie Dziamy :angry::angry::angry::angry::angry:

Dawno tez nie było Lori .....

reklama
Ilonko masz racje dawno nie bylo dziewczyn ciekawe co tam u nich hmmmm
Moj niuniek spal od 19 do 23 potem do 2 a potem do 5 no i byla juz pobudka teraz o 7 usnal po jedzonku :p
Oliwka juz by chciala malego nosic ale on wazy polowe tyle co ona ona wazy 12.5 kg wiec padla by z nim hehehe

I dalej nic nie wiadomo? Mam nadzieję, że się truskafka w końcu odezwie bo też mnie ciekawość zżera;-). Ale to zleciało, ledwo co pisała o II:tak:, a teraz już tuli Amelkę.

Sylwia, ale z Oliwci chudzinka, pewnie strasznie ruchliwa jest:-)

Ja muszę dziś kolejne tłumaczonko skończyć, ale tak się nie wyspałam, że chyba pójdę z Maksiem na poranną drzemkę.
Miłego dnia:happy:

Dziendoberek :-):-):-)

Amelka pewnie wisi już na cycusiu
:-)

Dzięki kochane za słoneczko i wisieńki choć ja sobie myślę że to moje ulubione czereśnie :-p

Ilonko no co Ty czekamy nadal :angry: niby dzisiaj ma sie rozliczyć :baffled: ale syna ma w szpitalu więc pewnie znowu będzie fajna wymówka :angry:

A ja sie martwię bo Kuba jest niegrzeczny w szkole :-( i dostałam zaproszenie do pani na dywanik :-(chyba pasiorem w końcu dostanie jak rozmowy i tłumaczenia nie skutkują :-(

Miłego dnia babeczki :-):-):-)

Witam

My jak zwykle na nogach od 6.
Moze nie zrobili truskafce tej cesarki wczoraj?

Losiczko
a w domu grzeczny?Mówią,że dzieci grzeczne w domu muszą się w szkole wyszaleć.

dzień dobry dziewczynki :-)

Wczoraj nadrobviłam moją nieobecność, ale juz nie miałam siły odp, a dzis już nic nie pamiętam ....

Tylko o truskaffce, ale widzę,że nadal cisza ... Ciekawe jak tam Amelka :-)

A my wyruszyliśmy w niedzielę rano do teściów,a popołudniu sie rodzinka zjechała,żeby zobaczyć Biankę, no i to chyba za dużo wrażeń dla niej było, bo prawie cały czas płakał i nie mogłam jej uspokoić... Tylko przy piersi się uspokajała... Dopiero wieczorem usnęła i w nocy spała, ale miała jedną dodatkową pobudkę o 1 w nocy... Zdarzało jej się ostatnio budzić się dodatkowo w nocy, ale to była tak zawsze koło 2-3, a tu tak wcześnie... Ale to pewnie przez to pobudzenie.. Za to wczoraj już była grzeczniutka i nawet rozmawiała z wszystkimi :-)

Miłego dnia babeczki :-) Ja lecę się ogarnąć i jak mała wstanie, to na zakupy trzeba skoczyć :-)

reklama
Witam Laleczki :-)

Katy ja nadal trzymam!!! :tak::tak::tak: i nie mam zamiaru puszczać :-)

Truskafffka nadal nie dała znaku życia? :confused: A może Viola ma rację i cesarka jednak się nie odbyła? :tak:

U mnie dzisiaj - 4 na polku i pochmurno, ale tragedii nie ma ;-)

Buziaczki dla wszystkich :*

Do góry