reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
dlatego ja żałuję,że już nie ma tych rtęciowych... bo te elektroniczne zawsze inną tempkę pokazują :-( Aczkolwiek rtęciowym ciężko chyba było zmierzyć dziecku temperaturę :baffled:

Ja tez mysle , że te satare termometry są najlepsze:tak:
Sama sie zastanawiam czy malemu kupowac tez na pod czerwień:dry: Takim zwyklym to ciezko zmierzyc temp takiemu malenstwu:blink:
Sama nie wiem....

Marysiu mam zwykły elektrońiczny i tez juz tylko w pupie bede mierzyć :( te na podczerwien to gowno !!! Mam jeszcze taki zwykły dotykowy do czoła i ucha i nim mała nie ma gorączki :angry: Odteraz tylko tym najzwyklejszym w pupci mierze :tak: Bo goraca glowe miala ewidentnie
Dziekuje dziewczynki

edit

zmierzylm w pupie 37.2 przed odjęciem kresek czyli jest dobrze

Ostatnia edycja:
A leży koło mnie zabawiam ja grzechotkami :)
zmierzylam tym a podczerwien i ma 37.6 :crazy: Wywalam to dziadostwo ,w pupie Mierzylam dwoma różnymi i było tak samo 37.2 przed odjęciem kresek

Ja mam kiepski dzień
zdenerwowałam sie i jeszcze ten sen dzisiejszy ze mały nie oddycha :( normalnie nie moze byc ok

Truskaffka to mowisz ze kiepsko z tym łożyskiem :-(,no ciekawe jakie ktg mi wyjdzie :baffled: ,ale jak mnie położą to juz bym chciała zeby i cc zrobili bo to czekanie w szpitalu ...:-:)-:)-:)-:)-(

rozbolała mnie głowa i do du.py jestem cała

mały sie nudzi ,deszcz kropi a ja ogarniam powolutku chatke i robie obiadek co by jutro tylko lezec i torbę przepakować

a w czwartek KTG na 10 w szpitalu i to kuzwa zapłacić jeszcze 50 zł trzeba no pogieło ich

reklama
Badanie w szpitalu ? I do tego płatne ? Ja pierd....le masakra
Martuś nic sie nie martw wszystko jest w porzadku przeciez wiesz o tym

Do góry