reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dzien dobry :-)

Liluuu to trzeba po prostu mniej kupować ;-) My z moim m też nie lubimy marnować jedzenia, więc staramy się tak robić zakupy,żeby nie marnować i nawet nam wychodzi...Czasami się zdarzy,że coś wyrzucamy, ale ogólnie nie jest tak źle :-)

Milego dnia :-)

reklama
Katrina mieli to zrobić ale ogólnie im nie wyszło przez jakiś czas sainsberry miał to kupując chleb ale się nie przyjęło.

dziendoberek wszystkim

ewirut co ty tu jeszcze robisz:angry: na porodówkę marsz:-D:-D:-D Bartus uparty jak Lily moja hehe

rozia tez tak sobie obiecuje co jadę do sklepu :no:

Lori nie mam miejsca ;(
Milego dnia

hejka

Mati w przedszkolu, jakoś tak dziwnie cicho bez gaduły:-p
ale powrót to rówieśników dobrze mu zrobi, bo za często gada z Melką aaaa guuu geeee łee:-D jeszcze by mu tak zostało na dłużej :-D

Ewirut wywołujemy Bartusia do tablicy! :-)

No cóż nic nie pomaga chyba mu tam bardzo dobrze!! Oj ten mój Bartuś;-):-)

Wrrr wszyscy kaza mi lezec i krzycza na mnie ze za duzo pracuje , a ja na prawde swietnie sie czuje oni mi nie wierza:no::crazy:
Jade babeczki do lekarza!!! trzymac kcuki :-D:-D:tak::tak:

Liluu Mati miał wakacje w lipcu, w sierpniu teoretycznie też mógłby mieć, ale przedszkole dyżurnie w sierpniu otwarte więc Go zapisałam :) zawsze to więcej atrakcji, wybawi się z kolegami, poje(bo przecież przedszkolne żarcie najlepsze na świecie) i wróci zadowolony do domu :)

Witam:-) zaraz was nadrobię.

Ewirut hahaha ale by było. Powiem ci że u mojego męża w pracy koleżanka miała mieć syna, a urodziła córkę:-) no ale ona chodziła do marnego jak dla mnie lekarza w ośrodku zdrowia z marnym sprzętem usg.

Truskafffka powiem tobie że jak też maję chętnie zaprowadziłabym do przedszkola hihi nudzi sie niesamowicie:baffled:

Roszpunka, Dziama he he no jeszcze trochę poczekamy na poznanie płci, ale jak się nie będzie chciało pokazać??? uuuu :rofl2:

Paula wpuściłabyś mnie na wykres:-)
Dziś boli mnie głowa i jakoś w nie jestem w nastroju :-(

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry